Charlize Theron őszintén mesélt a karrierje kezdetéről

Forrás: AFP/Frederic J.Brown -
Oscar-díj színésznő Charlize Theron Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron, modellből lett színésznő. Ráadásul saját elmondása szerint akkoriban nem is létezett ennél rosszabb kombináció. Erről és új filmjéről is őszintén mesélt, ráadásul nem másnak, mint James Francónak.

"Egyetlen egy barátomnak sem mondtam el, hogy Los Angelesbe költöztem. Zavarban éreztem magam, mert csak egy dolgot tudtak velem kapcsolatban társítani, a modellkedést. Akkoriban nem is tudott az ember rosszabb kombinációt mondani annál, minthogy egy modellből színész lett - mesélte az Oscar-díjas színésznő James Francónak, a V Magazine interjújában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

A színésznőt egyébként először a Kukorica gyermekei 3. részében láthattuk, Charlize erről is mesélt.

"A szobatársam ismerte a rendezőt. Azt mondta: benne kellene lennünk a filmben. Én meg csak álltam, hogy ez most komoly? Aztán csak megjelentünk a forgatáson és átszaladtunk a véres mezőn. Ez volt a legizgalmasabb dolog, amit életemben csináltam." - mesélte a színésznő, akinek második, "Két nap a völgyben" című alkotásának meghallgatása már viccesebbre sikeredett.

Egy haldoklást kellett volna előadnia, de

Charlize mindent összeketchupozott.

Forrás: AFP/Frederic J.Brown

Végül megkapta szerepet, így ennek köszönhetően pedig beindult a karrerje. 2000 és 2001 között mindenhol őt lehetett látni, ezzel kapcsolatban Theron ki is hangsúlyozta, hogy egy színészből csak úgy lehet igazi művész, ha

kevesebb energiát fordít a karrierje építésére és a celebeskedésre.

"Nem hiszem, hogy akkor boldog voltam. Sokat dolgoztam. Megrémít, ha visszanézek azokra az időkre. Úgy gondoltam, hogy minden szertefoszlik, vagy meghalok, vagy valami, ezért nem akartam elveszíteni, és minden lehetőséget megragadtam."

Egy a rajongónak hála, soha többé nem fotózkodhatunk Amy Schumerrelhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-ennek-a-rajongonak-koszond-hogy-soha-tobbe-nem-szelfizhetsz-amy-schumerrel.htmlEgy lelkes rajongó addig követte Schumert, amíg a színésznőnek elege lett belőle és kiborult. TV + Sztárok--Elle MacPherson 52 évesen is csodásan fest - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/sztarok/20160429-az-52-eves-elle-macpherson-elarulta-hogyan-tartja-formaban-magat.htmlAz egykori szupermodellen nem fog az idő - 52 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. TV + SztárokNorthfotoElizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-elizabeth-olsen-megmutatta-a-melleit-a-bosszuallok-bemutatojan.htmlMivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta. TV + Sztárok--Selena Gomez félmeztelenségre cserélte a gátlásaithttp://www.life.hu/sztarok/20160427-selena-gomez-felmeztelenul-pozolt-a-szinfalak-mogott.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, bizonyítja ezt egy olyan Instagram-képpel, amelyen majdnem pucéran pózol. TV + SztárokAFPSusan Boyle idén már másodszor balhézott a repülőtérenhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-susan-boyle-enekesno-panikrohamot-kapott-a-repuloteren-mert-egyedul-kellett-volna-utaznia.htmlSusan Boyle hetekkel ezelőtt - amikor Írországból tartott haza Skóciába - pánikrohamot kapott a repülőtéren, a napokban pedig, amikor a londoni Heathrow-i reptéren várakozott, összetűzésbe keveredett a személyzet egyik tagjával, olyannyira, hogy a rendőrség közbeavatkozására volt szükség. TV + Sztárok--Micsoda luxus! David Beckham egy 62 milliós Bentley-vel száguldozott Londonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-david-beckham-egy-160-millios-bentley-ben-szaguldozott.htmlDavid Beckham-et nemrég Londonban kapták lencsevégre. Az nem újdonság, hogy az exfutballsztár igazán dögös, az viszont igen, hogy nemrég bevásárolt, mégpedig egy 62 milliós Bentley-vel lepte meg magát. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.