Keleti Andi férje legálisan csajozhatott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 kihívás Keleti Andrea csajozás férj Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncos, szexi bikinis csajok közé küldte Zolit, akinek az ölébe kapva kellett a csinos hölgyeket biztonságba helyeznie.

A TV2, Drágám add, az életed game showjában, Keleti Andi olyan feladat elé állított a férjét, hogy bikinis csajokkal kellett intim közelségbe kerülnie. Zolinak az volt a feladata,hogy 15 lányt ölében vagy karjába zárva árnyékba cipeljen. A feladatot nehezítette, hogy a lányok tetőtől talpig, csúszós napolajjal voltak bekenve.

„Képzeld azt, hogy kígyók!"

– bíztatta Andit Aranka, Kökény Attila felesége, amikor férjét a szexi kihívás elé állította.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zoli a feladatot tökéletesen végrehajtotta, és simán teljesítette a játékot, így Andiék megnyerték a második párbajt. Sőt a hétfői műsorban a sztárpár győzött, hiszen Zoli az utolsó embert próbáló feladatban is tökéletesen teljesített. Amikor két fal között kézzel és lábbal kellett megtartania magát. Nekünk a szavunk is elállt, amikor azt láttuk, hogy Zoli, milyen keményen megküzdött, kíváncsiak lennénk ezt hány pasi tudta volna utána csinálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.