"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - A pucér társkereső szereplőjével beszélgettünk

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke -
szexi társkereső dögös meztelen szereplő Viasat 3 Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meztelen társkereső show szereplőit faggattuk, és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat.

Egy hete startolt a médiatörténelmet író, meztelen valóságshow a Viasat3-on, amelyben vállalkozó szellemű lányok és fiúk, megmutatva minden porcikájukat, keresik az igaz szerelmet egy gyönyörű lakatlan szigeten. A műsor első epizódjában Petra és Josie hamar egymásra találtak, és úgy tűnik, a szerelem ruhában, kamerák nélkül is működőképes.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„A hazaérkezés után is jól alakult a kapcsolatunk, bár most tartunk abban a fázisban, hogy jobban megismerjük egymást" – kezdte az izmos és jóképű Josie, akitől kedvese, Petra vette át a szót.

az is szempont volt, hogy szerettem volna szép férfiakat látni.


„Próbálkoztam ruhában is a párkereséssel, de nem nagyon jártam sikerrel,

általában egyéjszakás kalandjaim voltak, mert a lányok azt nézik, mennyi pénze, milyen kocsija van egy fiúnak. Az Ádám keresi Évában ezek nem voltak fontosak, nem volt zsákbamacska, mindenki azt mutatta meg, mi az őszinte valóság” – lamentálgatott Josie, akiről a műsorban kiderült, hogy féltékeny típus, és ezt Petra is megerősítette.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

ha nem engem visz magával, biztos, hogy nekimentem volna"

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Petra arról is mesélt, amikor kiválasztották, sokat hezitált, vállalja-e a társkeresésnek ezt a furcsa módját. „A családom miatt sokszor elbizonytalanodtam, és

kétszer is visszamentem a gyártóhoz, mire aláírtam a szerződést.

A magam részéről határozott voltam, de tekintettel kellett lennem a szüleimre, és ők egyszer azt mondták, írjam alá, aztán visszavonták az engedélyt. De látva a végeredményt, mindenki elégedett, mert semmi durva nem volt abban, amit mutattak a műsorban, teljesen vállalható volt” – magyarázta Petra.

A lábfetisiszta Sándor az idősebb korosztályt képviselte, és bár az első pőre pillanatban beleszeretett a hiperaktív Kloéba, a lány úgy szórta ki őt az Ádámok köréből, hogy csak úgy porzott az álomszép sziget fehér homokja.

Sándor és Kloé Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„Kloé döntése összetörte a szívemet, lelkemet, nem is tudtam aludni, amikor kiestem a játékból. Első látásra szerelem volt. Van egy fotóm Kloéról, és azóta is kint van az éjjeliszekrényemen" – viccelődött az amorózó, aki konkrét céllal érkezett a szerelem szigetére.

„Az motivált, hogy megismerjek fiatal lányokat, és lássam őket meztelenül.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„A műsor alatt jó pár kiló felszaladt rám, a nyugalom, a gyönyörű környezet hizlal. Mikor hazajöttem, egyből leszaladt 5-6 kiló.

Az Ádám keresi Évát forgatása életem legszebb kalandja volt,

de szerintem ezzel mindenki így van. Százszor is visszamennék, és sosem jönnék haza!" – jelentette ki a macsó, aki azért bevallotta, őt feszélyezte a meztelenség. „Sokszor zavarban voltam, és ezért is tettem oda időnként a nemi szervemhez a kezemet, de egy idő után természetessé vált, és megszoktam".

Így zajlott a casting

A Life.hu azt is kiderítette, a szereplőket először ruhában nézték meg a műsor szerkesztői, de eljött az a pont, amikor le kellett dobniuk a textilt. Az első szempont a jelentkezők személyisége volt, amit feltérképeztek a válogatáson, aztán természetesen az is sokat dobott a latba, hogy mennyire viselkednek fesztelenül meztelenül a jelentkezők.
Hoppá! Megvan a meztelen valóságshow három új játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160429-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-valosagshow-harom-uj-jatekosa.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen valóságshow első adása Petra és Josie történetével ért véget, és románcuk majd hétfő este folytatódik. De új lakók is érkeznek a szigetre: egy latin hódító, egy sportember és egy egzotikus külsejű „Ádám" lépnek a Csábítás partjára. TV + Sztárok--Doktori értekezések trópusi környezetben: Megnéztük az első pucér valóságshow-adásthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ilyen-volt-az-adam-keresi-evat-elso-adasa.htmlMűszempillák, póthajak, bimbózó románcok, fehér homok és pőre testek. Elindult a tévétörténelem egyik legbizarrabb műsora. TV + Sztárok--Mindenki tök pucérra vetkőzött a valóságshow-ban - Fotók! http://www.life.hu/intim/20160422-nezd-meg-kozelebbrol-az-adam-keresi-evat-pucer-szereploit-meztelen-fotok.htmlTárskeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek, meg persze cenzúra nélkül: április 25-én indul a nudirandi, az Ádám keresi Évát. Néhány pikáns fotó már nyilvánosságra is került a szereplőkről. Intim--Ma indul az első meztelen realityhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ma-indul-a-pucer-emberi-kiserlet-a-viasat3-csatornan-ahol-meztelenul-randiznak-az-adam-keresi-evat.htmlKülönleges emberkísérlet indul ma: Magyarország első meztelen valóságshowjában a párra vágyók teljesen pucéran találkoznak egymással. TV + Sztárok--Csokorba szedtük a legjobb külföldi pucér valóságshow-kathttp://www.life.hu/intim/20160426-csokorba-szedtuk-a-kulfoldi-pucer-adamokat-es-evakat.htmlA Viasat3-on bemutatkozó Ádám keresi Évát valóságshow-ban egy távoli, egzotikus szigeten kell párt találniuk a szereplőknek, ám a hagyományostól kissé eltérően: meztelenül. Ennek apropóján összeszedtük, hogy milyen hasonló sorozatok futottak még a nagyvilágban. Intim--Pucér valóságshow indul hamarosan - Nézd meg a szereplőket! http://www.life.hu/intim/20160420-elso-magyar-pucer-valosagshow-video-a-szereplokrol-itt-megnezheted-oket.htmlA műsor a szereplőket cenzúrázatlanul, teljesen meztelenül mutatja majd. Az Ádám keresi Évát április 25-től lesz látható a tévéképernyőkön. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.