Bódi Sylvi ismét megvillantotta napbarnított testét

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
modell szexi Bódi Sylvi Bali bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a világ egyik legszebb szigetén villantotta meg napbarnított testét.

Bódi Sylvivel már csak nagyon ritkán futhatunk össze a magyar utcákon, hiszen idejének nagy részét, szebbnél szebb tengerpartokon tölti. Igaz, Balin már járt a modell, most ismét Indonéziába helyezte át szörfdeszkáját. Úgy tűnik, az Istenes szigetén, igencsak jól érzi magát a fekete szépség.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

Bódi Sylvi csodás utazásai

A modell az elmúlt egy évben szinte sorra vette a legcsodálatosabb tengerpartokat a világon. Volt Balin szörfözni, majd a Maldív-szigetekre utazott, onnan pedig Madagaszkárra ruccant át.
Így néz ki Zalatnay Cini 26 éves lánya - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-zalatnay-cini-sarolta-26-eves-lanya-niki-igy-nez-ki-elkoltozott-otthonrol.htmlNiki elköltözött otthonról, mert úgy érezte, felnőtt nőként a saját lábára kell állnia. Nagyon rég nem láthattuk Cini lányát, de most nyilvánosan is megszólalt a különköltözésről. TV + Sztárok--Adele imádja Beyoncét: "Ő a leginspirálóbb személy"http://www.life.hu/sztarok/20160504-adele-szerint-beyonce-a-leginspiralobb-szemely.htmlTeljesen váratlanul rukkolt elő a popdíva legújabb albumával, amivel nemcsak a rajongóit, de a sztárvilágot is meglepte. Adele teljesen elalélt Beyoncé új számaitól, és magától az énekesnőtől. TV + SztárokOrigo"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - A pucér társkereső szereplőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereplovel-beszelgettunk-petraval-josieval-es.htmlA meztelen társkereső show szereplőit faggattuk, és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat. TV + Sztárok--Így fogadta a születésnapi jókívánságokat Hosszú Katinka http://www.life.hu/sztarok/20160504-hosszu-katinka-27-eves-lett-a-magyar-uszono-halas-a-sok-uzenetert-foto.htmlA magyar sportoló kedden ünnepelte a 27. születésnapját. Most a Facebookon mondott köszönetet azoknak, akik gondoltak rá ezen a jeles napon. Az úszónő több ezer jókívánságot kapott a rajongóitól. TV + Sztárok--Gusztustalan videóval üzent utálóinak Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160504-madonna-enekesno-ujjszopos-videoval-uzent-azoknak-akik-utaljak.htmlAz 57 éves popdíva teljesen kifordult magából a 2016-os MET gálán. TV + Sztárok--Klein Dávid biztonságban - a hegymászó megérkezett az alaptáborbahttp://www.life.hu/sztarok/20160503-kelin-david-hegymaszo-aki-megoditotta-az-annapurna-csucsat-biztonsagban-megerkezett-az-alaptaborba.htmlMiután a hegymászó meghódította a 8091 méteres Annapurna csúcsát, épségben leért az alaptáborba, és onnan küldött üzenetet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.