Freddie tervei nem jöttek össze az Eurovízión

Fotó: Polyak Attila - Origo -
színpad Freddie Eurovíziós Dalfesztivál fellépés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar versenyző már megérkezett a svéd fővárosba, túl van az első próbán, a színpadkép viszont nem olyan lesz, amilyet elképzelt. 

Fehérvári Gábor Alfréd május 10-én a negyedik előadóként lép színpadra Stockholmban. A hírek alapján nemcsak a hazai, de a külföldi közönség is imádta őt, és a dalát. A helyszínen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy öten lesznek a színpadon, és már nagyon izgatott a fellépés miatt - írja az Origo.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"A próba leginkább arról szólt, hogy a hang, a hangzás megszólalása rendben legyen, és ezzel elégedett vagyok, igazán jó munkát végeznek a helyiek, mindenre odafigyelnek. A vizuálról, a színpadképről is egyeztettünk, kértünk néhány változtatást, fejlődik a produkció.

Ezen a téren ugyan nem tudják teljes mértékben megvalósítani a svéd kollégák, amit elképzeltünk, de ez nem baj, a lényeg, hogy a végeredmény minőségi legyen"

- mondta Freddie.

A 46 éves Catherine Zeta-Jones elfelejtett megöregedni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-catherine-zeta-jones-az-evekkel-parhuzamban-csak-fiatalodik.htmlKicsit irigykedve nézegettük Catherine Zeta-Jones Instagram-oldalát, aki gyakran örvendezteti meg rajongóit egy-egy régi fotóval. Most sem volt ez másképp, ugyanis előrukkolt egy olyan képpel, ami alapján úgy tűnik, hogy a színésznő nem öregszik. TV + Sztárok--Durva flesh! Berki Krisztián kacsajelmezben csipogott ogrekénthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-berki-krisztian-kacsajelmezben-csipogott-ogrekent-a-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlAzt nem gondoltuk volna a legnagyobb magyar macsóról, hogy gyerekeknek való produkcióban fog bohóckodni. De valóra vált a rémálmunk. TV + Sztárok--Újabb titkok derültek ki Prince-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-prince-elhunyt-enekes-sokat-betegeskedett-halala-elott-szemelyi-szakacsa-szerint.htmlA váratlanul elhunyt világsztár személyi szakácsa szerint a halála előtti időszakban sokat volt beteg, és sokat panaszkodott torokfájásra és gyomorproblémákra. TV + Sztárok--Rékasi Károly egy időre búcsút int a Barátok köztnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-rekasi-karolyt-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-teljes-gyogyulasaig-nem-lathatjuk-a-sorozatban.htmlA sorozat kemény legényét alakító színész karakterét – Rékasi egészségügyi állapotára hivatkozva – egy ideig szüneteltetik. TV + Sztárok--Kucsera Gáborban nők milliói csalódtak mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-kucsera-gaborban-nok-millioi-csalodtak-most-a-nagy-duett-szinpadan.htmlMár a hét közepén, amikor megírtuk, hogy vasárnap bizony Kucsera Gábor vetkőzni fog, csajok ezrei, millió várták otthon, hogy odadobhassák a bugyit a tévéképernyőnek. Hát, az orgazmus elmaradt...TV + Sztárok--Rubint Réka igazán csodásan énekelt: És hagyta, hogy lóháton csábítsák elhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-rubint-reka-igazan-csodasan-enekelt-es-hagyta-hogy-lohaton-csabitsak-el.htmlA fitnesz nagyasszonya tartott ugyan a lovas produkciótól, hiszen Pintér Tibi mellett egy kiszámíthatatlan duettparnerrel is fel kellett vennie a versenyt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.