"Szeretnék egyvalakitől megszabadulni" - Kiválasztás volt a Farmon

Forrás: rtl -
kiválasztás Farm (reality) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila hat jelet kapott a Szlovéniában játszódó RTL-es valóságshow-ban. Cintia esélyes arra, hogy újfent párbajozzon.

Dia Attilára tett egy beszólás okán, Cintia "emberi dolgok" miatt ugyanígy tett. "Úgy beszél velem, mint egy kutyával" - panaszolta. Attila volt soron: "Gyerek létére tiszteletlen, és még meg is lop minket" - indokolta a döntését, Cintiára tett - írja az Origo.

Forrás: rtl

Brigi konfliktuskerülőnek definiálta magát, két ember jött nála szóba, végül Attila neve alá szögelte a jelet. Dóri is így tett, a "szerezném őt támogatni ezzel a lehetőséggel" szöveggel, sőt, Gábor is így cselekedett, aki a jelével motiválni akar. "Mostanság elég jó kapcsolatban vagyunk, de volt egy kérése felém" - közölte Sanya, aki szintén Attilát küldte párbajra. Ő végül hatot kapott, Cintia egyet.

"Szeretnék egyvalakitől megszabadulni, a gazdaság nem lát hasznot belőle. Aki nem kell nekem ide, attól megszabadulok" - mondta a copfos, aki nyilván Cintiát fogja kivinni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.