Emily Ratajkowski gyerekkori képe bearanyozza a napodat

fotó gyerekkor Emily Ratajkowski Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski az apukája születésnapja alkalmából mutatta milyen cuki kislány is volt.

Emily Ratajkowski mindig előrukkol valami újdonsággal. Legutóbb például azzal, hogy egy teljesen hétköznapi sráccal jár, előtte pedig azzal, hogy nem anyaszült meztelenül pózolt, hanem végre egy pulcsit is felvett. Ám most tényleg meglepett minket: visszament az időben és egy nagyon különleges képet hozott nekünk egészen a gyerekkorából.

Forrás: Emily Ratajkowski / Instagram

Nem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk! A teljes cikket itt elolvashatod!

Robin Williams megalázta a kislányt, aki a Mrs. Doubtfire-ben a gyerekét játszottahttp://www.life.hu/sztarok/20160505-robin-williams-megalazo-helyzetbe-hozta-mara-wilsont.htmlMara Wilson 23 évvel ezelőtt, hatévesen még gyerekként szerepelt a Mrs. Doubtfire című filmben, ám most 28 éves fejjel előásott egy régi emléket a forgatásról. Elárulta, Robin Williams egyszer eléggé zavarba hozta. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen keblei olyan nagyok, hogy még a ruhája is szétszakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-chrissy-teigen-mellmerete-mellett-a-ruhaja-sem-birja-a-gyurodest.htmlA gyönyörű modell, Chrissy Teigen egy szokatlanul merész képet osztott meg a rajongóival. Nem egy meztelen fotóra gondolunk, bár a dekoltázsa azért így is látszik - de csak azért, mert az újdonsült anyuka keblei annyira megduzzadtak, hogy szétszakadt a ruhája. TV + Sztárok--Serena Williamsnek sem tetszett, hogy a photoshop áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-serena-williamsnek-nem-tetszett-hogy-a-people-magazin-szetretusalta.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, ezért egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és bár Serena először örült az eredménynek, később megmutatta a valóságot is. TV + SztárokAFPSerena Williamsnek sem tetszett, hogy a photoshop áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-serena-williamsnek-nem-tetszett-hogy-a-people-magazin-szetretusalta.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, ezért egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és bár Serena először örült az eredménynek, később megmutatta a valóságot is. TV + SztárokAFPLekövérezték a Trónok harca színésznőjét, mégis ő lett a világ legszebb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-tronok-harca-szinesznoje-a-vilag-legszebb-noi-kozott-van.htmlA Trónok harca sorozat gyönyörű Daenerys Targaryenjét, Emilia Clarke-ot számtalan elutasítás érte a súlya miatt, ennek ellenére tavaly mégis őt választották a világ legszebb nőjének. TV + Sztárok--Selena Gomez félmeztelenségre cserélte a gátlásaithttp://www.life.hu/sztarok/20160427-selena-gomez-felmeztelenul-pozolt-a-szinfalak-mogott.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, bizonyítja ezt egy olyan Instagram-képpel, amelyen majdnem pucéran pózol. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.