Összetörték Kiss László méregdrága luxus-Mercijét

Forrás: MTI/Földi Imre -
Kiss László luxus autó úszószövetség kapitány törés Mercédesz drága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájár a rúd az úszók volt szövetségi kapitányára: miután leváltották posztjáról és megfosztották Százhalombatta városának alpolgármesteri címétől, most luxusverdáját is összetörték.

Kiss László, akiről nemrég kiderült, hogy több mint ötven évvel ezelőtt börtönben ült csoportos erőszakért, a botrány után leváltották a úszószövetség éléről, ám most újabb kellemetlenség érte. A volt kapitányt autóját valaki összetörte – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Földi Imre

„Kedden a százhalombattai Főtéren lettem figyelmes Kiss Lászlóra, aki rendkívül gondterheltnek tűnt. Egy gyönyörű, ezüstszínű Mercedes körül sétálgatott, s az autót nézte, rögtön gondoltam, valami baj érhette a verdát. Azt nem láttam, hogy mi történt, de valaki bizonyára beletolatott. Később, ahogy a kocsinkhoz mentem, vettem észre, hogy behorpadt, s egy helyen megtört a Merci lökhárítója" – mondta a lap egy olvasó-riportere.

Kiss Lászlóé lehet az autó

Az autó egy Mercedes CLS Coupé, aminek újonnan 16,5 és 40 millió forint között mozog az ára. A német limuzin nem „céges" autó, ezt megerősítette az úszószövetség, a Magyar Olimpiai Bizottságtól sem kaphatta, mert a szervezet egy másik céggel áll támogatói kapcsolatban – vagyis minden bizonnyal Kiss saját kocsiját érhette kár a százhalombattai parkolóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.