Szabó Győző főzésre cseréli a színészetet?

főzés Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere Szabó Győző újonnan nyílt éttermébe látogatott. A színész elárulta, milyen ételeket készítenek ott, és hogy jött az ötlet, hogy egy ilyen helyet nyit.
Péniszét mutogatta gyerekeknek az Ádám keresi Évát egyik játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160506-peniszet-mutogatta-gyerekeknek-az-adam-keresi-evut-egyik-jatekosa.htmlKorábban is meztelenkedett már nyilvánosan a pucér társkereső egyik játékosa. TV + Sztárok--Radics Gigi leváltotta menedzseréthttp://www.life.hu/sztarok/20160429-radics-gigi-levaltotta-menedzseret.htmlHárom hónapot töltött családjával Amerikában Radics Gigi. Három új dalt és két klipet készítettek, és ismét találkozott Quincy Jones producerrel. TV + Sztárok--Doktori értekezések trópusi környezetben: Megnéztük az első pucér valóságshow-adásthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ilyen-volt-az-adam-keresi-evat-elso-adasa.htmlMűszempillák, póthajak, bimbózó románcok, fehér homok és pőre testek. Elindult a tévétörténelem egyik legbizarrabb műsora. TV + Sztárok--Arany színű autót ajánlott fel Lajcsinak Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160421-arany-szinu-autot-ajanlott-fel-lajcsinak-gyozike.htmlGalambos Lajostól nem fordultak el barátai, amíg börtönben ült. Sőt, sokan közülük még feleségét, Bogit is látogatták.TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Hevesi Tamás: "Elnézést kérünk!"http://www.life.hu/sztarok/20160418-kulcsar-edina-es-hevesi-tamas-a-nagy-duettol.html--Bulvárrap: Kemény kritikát kapott Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.