Farm Dóri Farm Gergő Farm Brigi szerelmi háromszög féltékenység RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tűnt, Brigi és Gergő kapcsolata szépen alakul a Farmon, és olyan horderejű dolgok sem képesek megborítani, mint például Brigi féktelen bulizása. Most azonban érdekes fordulat állt be a történetbe.

Attila négyszemközt azt mondja Briginek, hogy szerinte Dóri „nyomul Gergőre". Brigi meglepően reagál a felvétésre: „Gergő és Dóri nagyon egy húron pendülnek. Meg merem kockáztatni, hogy lelkileg ők közelebb állnak egymáshoz, mint én meg Gergő." Dóri pedig a riportszobában kritizálja Brigit, szerinte a nőnek jobban kéne figyelnie Gergőre, mint önmagára. De hogy Gergő hogyan reagál a kialakult helyzetre, az kialakul a Farm ma esti adásából.

Dórinak van miért ráncolni a homlokát Forrás: RTL Klub
Tücsi szívesen ismerkedik, de egyedül is jól érzi magát http://www.life.hu/sztarok/20160506-tucsi-mindig-is-fiusabb-jatekokkal-jatszott-a-fiatal-musorvezeto-jelenleg-szingli.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Tücsit faggatta az autók és a párkapcsolatok világáról. TV + SztárokOrigoSzexbombából csontkollekció: így soványodott le az évek alatt Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160506-angelina-jolie-szineszno-igy-lett-evrol-evre-egyre-sovanyabb.htmlFérfiak millió gondoltak rá vágyakozva, és nők milliói csodálták irigykedve Angelina Jolie szépségét, aki nem mindennapi kisugárzásával és külsejével bárkit magába tudott bolondítani. Sajnos a fogyása nem tett jót a színésznőnek: Angelina Jolie ma már csak árnyéka annak a nőnek, aki lecsapta Brad Pittet Jennifer Aniston kezéről. TV + SztárokOrigoHoppá! Szexmániás és felnőttfilmes is érkezik a pucérkodó társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160506-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucerkodo-tarskereso-harom-uj-szereploje-mate-petu-niki.htmlLabdarúgó, felnőttfilmes és szakácsnő érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában. TV + Sztárok--Durva, amit Kökény Attila kibírt a feleségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-kokeny-attila-enekes-a-tv2-dragam-add-az-eleted-szereploje-kemeny-kihivasra-vallalkozott.htmlAranka szerint férje fájdalomtűrő képessége igen csekély. Erre viszont Attila alaposan rácáfolt! TV + Sztárok--Kínos baki! Élő adásban vált átlátszóvá az időjárás-jelentő ruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20160505-liberte-chan-idojaras-jelento-ruhaja-a-musor-kozben-lett-allatszo.htmlA kaliforniai KTLA tévécsatorna bemondónője, Liberte Chan időjárás-jelentés közben hozta magát kellemetlen helyzetbe. TV + SztárokOrigoNagyon megöregedett Danny DeVito - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160505-danny-devito-kulseje-teljesen-megvaltozott-a-sztarra-mar-alig-lehet-raismerni.htmlSzinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit nemrég kaptak lencsevégre egy filmbemutatón. A színész nagyon megöregedett az elmúlt években. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.