Demcsák Zsuzsa bűnös tárgyalás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság.

"Négy év meghurcolás, küzdelem, néha reményvesztettség, de mindig újáéledő erő! Ez van mögöttem. És a hit magamban, az igazamban, a barátaim támogatása, a családom kitartása. Köszönöm! És üzenem minden nőnek, hogy nem szabad feladni és senkit nem bánthatnak se fizikailag se lelkileg!" - írta Demcsák Zsuzsa a Facebook oldalán, miután a bíróság bűnösnek találta a volt férjét rongálás és testi sértés vádjában.

Az ítélet jogerős, a büntetés pedig pénzbírság.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Mint arról beszámoltunk, a pereskedés Demcsák Zsuzsa feljelentése alapján indult. Ő azt állította, hogy a férje súlyosan bántalmazta, meglopta és összetörte különböző értékeit. Bár elsőfokon felmentették a férfit, Demcsák ekkor megdöbbentő képeket hozott nyilvánosságra, és azt állította, hogy a konfliktus után készültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.