Bódi Sylvi gyönyörű sellőként úszkál - Fotó!

modell fotó Fülöp-szigetek Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A glammodell iszonyú dögös bikiniben szexiskedik egy új fotón, melyet nemrég az Instagramon osztott meg. 

Bódi Sylvi a Fülöp-szigetek mesés partjainál nyaral éppen, ahonnan persze szebbnél szebb képeket posztol. A fiatal magyar modell imád utazni, így az év több napján is elutazik egy-egy egzotikus szigetre. "Óceán balerina"- írta a kép mellé angolul.

Forrás: Instagram/sylvibodi

Elhagyja az RTL Klubot a fiatal sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160513-az-rtl-klub-ejjelnappal-budapest-sztarja-david-elhagyja-a-sorozatot-es-amerikaban-probal-szerencset.htmlAmerikából érkezett és Amerikába távozik Dávid a sorozat egyik főszereplője. TV + Sztárok--Bochkor Gábor és Várkonyi Andi: "Ez most nem könnyű időszak"http://www.life.hu/sztarok/20160513-varkonyi-andrea-elvesztette-szeretett-munkajat-a-tv2-tenyekben-bochkor-gabor-vigasztalja.htmlNagyon megviselte a Tényektől való távozás Várkonyi Andreát. Bár korábban volt arról szó, hogy visszatérhet a képernyőre, hivatalosan ezt még nem jelentette be a csatorna. Évekkel ezelőtt Bochkor Gábor került hasonló helyzetbe. Akkor Andi állt mellé, most pedig a rádiós lett párja támasza. TV + Sztárok--Nicole Kidman férjének dala az orális szexről szólhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-nicole-kidman-ferjenek-legujabb-szama-az-oralis-szexrol-szol.htmlNicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. TV + Sztárok--Geszti Pétert különös ajándékkal lepte meg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-geszti-petert-zeneszt-dalszovegirot-kulonos-ajandekkal-lepte-meg-felesege.htmlA zenészről kevesen tudják, hogy mi ad neki ihletet, amikor dalszöveget ír. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJózan László: "Hosszú évekig komplexusokkal küzdöttem"http://www.life.hu/sztarok/20160512-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-hosszu-evekig-testkepzavarral-kuzdott.htmlA sármos és tökéletes kockahassal rendelkező színészről kevesen gondolnák, hogy egész gyermekkorát beárnyékolta a tesképzavara. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney lepukkant, Amal Clooney pedig soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-george-clooney-es-amal-clooney-megerkezett-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA hollywoodi celebpár is megérkezett a 69. cannes-i filmfesztiválra. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.