Bochkor Gábor és Várkonyi Andi: "Ez most nem könnyű időszak"

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea TV2 Tények Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megviselte a Tényektől való távozás Várkonyi Andreát. Bár korábban volt arról szó, hogy visszatérhet a képernyőre, hivatalosan ezt még nem jelentette be a csatorna. Évekkel ezelőtt Bochkor Gábor került hasonló helyzetbe. Akkor Andi állt mellé, most pedig a rádiós lett párja támasza. 

"Andi tizenöt éve vezette az egyik legnézettebb műsort. Azt gondolom, hogy a sikerben neki is nagy része volt. Ez most valóban nem könnyű időszak, de nem féltem őt, szerencsés természete van, és lelkileg nagyon erős. A mi kapcsolatunk mindig is olyan volt, hogy ha valamelyikünknek tanácsra volt szüksége, a másik ott állt mögötte. Most én figyelek rá, én segítem őt, én vagyok a lelki támasz. Szerencsére nem vagyok indulatból cselekvő ember, Andi pedig szereti bennem ezt a higgadtságot. Volt idő, amikor nekem volt szükségem hasonló hátországra. Amikor megszűnt a Bumeráng, a legmagasabb ugrótoronyból egyszer csak ott találtam magam a semmiben. Kikerültem egy tizenéves rutinból, feszült voltam, ingerült” – mesélte a Bestnek Bochkor Gábor.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.