Peter Sramek A Nagy Duett Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű táncos fiúvá változott a Nagy Duett színpadán. A látottak alapján az operett nagyon jól áll Andinak.

Peter Sramek igazán szerencsének mondhatja magát, hiszen partnere szinte minden feladatot gond nélkül megold a színpadon. A szmoking nagyon jól állt Andinak, aki igazi primadonnaként ugrándozott. Persze a zsűri azonnal a szívébe zárta a párost, főleg Szulák Andrea, aki nagyra értékeli a színházi produkciókat.

Na, ezt nem kellene erőltetnie Berkinek!http://www.life.hu/sztarok/20160515-berki-krisztian-a-nagy-duett-szinpadan-takarit.htmlA műsorvezető eddig nem sűrűn került kapcsolatba a seprűvel, most viszont a színpadon kellett megmutatnia - a nem létező - háziasságát. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Majka le se tagadhatná, baj vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-majkan-a-nagy-duett-szinpadan-latszik-az-aggodalom-edesanyjaert.htmlBár egy igazi profiról van szó, az érzéseit így sem tudja leplezni. A műsorvezető a színpadon sem tudja titkolni az aggodalmát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsak úgy tündököl A Nagy Duett színpadán a várandós Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20160515-csak-ugy-tundokol-a-nagy-duett-szinpadan-a-varandos-liptai-claudia.htmlA gyönyörű műsorvezető szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Nem is csoda, hiszen hamarosan újra édesanya lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.