Palik László videó Hegyi Roli sztárok bulvárrap Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.

Melyek voltak a hét legütősebb hírei? Kattints a videóra a részletekért!

Sebestyén Balázs kiakadt: "Ilyen igénytelen helyen még soha nem dolgoztam"http://www.life.hu/sztarok/20160518-sebestyen-balazs-musorvezeto-kiakadt-hogy-meg-soha-nem-dolgozott-ilyen-igenytelen-helyen.htmlA Class FM műsorvezetője a Morning Showban adott hangot felháborodásának. TV + Sztárok--Nőknek árulta testét Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160518-noknek-arulta-testet-farm-sanya.htmlA Farm legidősebb játékosának kellett abbahagynia a versenyt, aki nem csügged, máris a terveiről beszél. Az 50 éves egykori farmlakó szívesen csinálna egy retro chippendale-show-t a régi csapattal. TV + Sztárok--John Patrick, a pucér csábító: "Megoldottam a merevedésem"http://www.life.hu/sztarok/20160517-john-patrick-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-csabitoja-megoldottam-a-merevedeset.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének macsója feladta a játékot, mert teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy kiválasztottja felnőttfilmes. Mégis a legrosszabb élménye nem ez volt a szigeten. TV + Sztárok--Élő adásban öltöztették fel az időjóst - Sokan kiakadtak!http://www.life.hu/sztarok/20160517-elo-adasban-adtak-kardigant-az-idojosra-tul-kihivo-ruhaja-miatt.htmlTúl kihívónak tartották a nézők az időjós ruháját, ezért élő adásban kellett felöltöznie. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi megmutatta, milyen luxus várta a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/sztarok/20160517-bodi-sylvi-modell-megmutatta-milyen-luxus-varta-a-fulop-szigeteken.htmlA modellt egy gyönyörű hotelben látják vendégül, és valóban lenyűgöző a dizájn, ami a bár pultjánál várta. TV + Sztárok--Vége! Távozik a sorozatból Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160516-bucsuzik-a-sorozattol-az-ejjel-nappal-budapest-egyik-foszereploje-enb-david.htmlTöbb mint két év után elhagyja a sorozatot az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.