Nagyon dögös! Liptai Claudia kismamaruhában pózol

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
Jóban Rosszban forgatás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre láthatjuk a Nagy Duett színpadán, hogy mennyit nőtt a várandós műsorvezető pocakja. Claudia a legutóbbi vasárnapon is tündökölt, most azonban lazább szerelésben szelfizett.

"Ma kivételesen nem orvosi ruhában forgatok a Jóban Rosszban-ban!" - írta ki a közösségi oldalra Clau, aki ezek szerint mostantól kismamaként tűnik fel a TV2 sorozatában.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal
Csak úgy tündököl A Nagy Duett színpadán a várandós Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20160515-csak-ugy-tundokol-a-nagy-duett-szinpadan-a-varandos-liptai-claudia.htmlA gyönyörű műsorvezető szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Nem is csoda, hiszen hamarosan újra édesanya lesz. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "Bár minden kismama ilyen szépen tudna énekelni"http://www.life.hu/sztarok/20160515-liptai-claudia-a-nagy-duettben-peter-szabo-szilvinek-bar-minden-kismama-ilyen-szepen-tudna-enekelni.htmlPéter Szabó Szilvia teljesen kivirult a terhessége bejelentése óta. A vasárnapi Nagy Duett adásában teljesen lenyűgözte a nézőket, amelyet a műsorvezetők sem hagytak szó nélkül. TV + SztárokOrigoÍme, a legfrissebb fotó a várandós Liptai Claudiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160514-a-legfrissebb-foto-a-varandos-liptai-claudiarol.htmlA gyönyörű műsorvezetőnek szemmel láthatóan növöget a pocakja, hiszen második gyermekét várja. A végzett cukrász Claudia ezúttal egy gasztrofesztiválról posztolt fotót magáról. TV + SztárokOrigoIrány Portugália! A várandós Liptai Claudia külföldre utazott kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-a-varandos-liptai-claudia-kulfoldre-utazott-kislanyaval-portugaliaba-mentek.htmlLiptai Claudia kislánya, Panka, a csapatával együtt aranyérmet szerzett Portugáliában.TV + SztárokOrigoEzzel tartja lázban most az egész országot Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160426-a-life-bulvarkokteljaban-kulka-janos-liptai-claudia-damu-roland-jakupcsek-gabriella-kozso-suto-eniko.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia újabb nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-ujabb-nagy-bejelentest-tett.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán mosolyogva közölt egy újabb nagyszerű hírt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.