Christina Aguilera énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő a szemünk előtt cseperedett dögös nővé.

Christina Aguilera ugyanúgy gyermekként csöppent bele a showbiznisz világába a The New Mickey Mouse Club című műsor által, mint ahol Britney Spears és Justin Timberlake is kezdte.

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Matthew Peyton

Az énekesnő, akit fiatalkorában édesapja tartott rettegésben, első nagylemezével egy csapással híressé vált, pályafutása során összesen 6 Grammy-díjat zsebelt be.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano

A kilencvenes évek tinisztárja azóta nem csupán zeneileg fejlődött rengeteget, hanem a magánéletben is megtalálta számításait: kedvesével, Matt Ruttlerrel nagy boldogságban élnek együtt, és két tüneményes gyerek büszke szülei.

Mióta Liptai Claudia kisbabát vár, minden lépésére ügyelhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-miota-kisbabat-var-minden-lepesere-ugyel.htmlA Nagy Duett műsorvezetőjére az egész stáb féltő gonddal vigyáz, az egyik benfentes pedig elárulta, Claudia sugárzik a boldogságtól. TV + SztárokOrigoEgymásnak feszült a magyar zeneipar az X-Faktor új mentorai miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-byealex-punnany-massif-wolfie-es-puskas-peti-egymasnak-feszultek-az-x-faktor-miatt.htmlA Punnany Massif Wolfie-ja Facebookon esett neki ByeAlexnek, aki nem hagyta annyiban a dolgot, és ugyanitt vissza is vágott neki. Az X-Faktor leendő új mentora, Puskás Peti igyekezett betölteni a békebíró szerepét. TV + SztárokOrigoPikali Gerda: “Én vagyok Károly életnedve”http://www.life.hu/sztarok/20160519-pikali-gerda-humorral-es-nevetessel-segiti-rekasi-karolyt-a-gyogyulasban-o-a-szinesz-eletnedve.htmlNem sikerül felépülnie Rékasi Károlynak a motorbalesetéből. Minden segítségre szüksége van, de szerencséjére Gerda pontosan tudja a megoldást. TV + Sztárok--Kulisszatitkok Cannes-ból: Vajna Timi élőben mutatta meg a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/sztarok/20160520-vajna-timi-eloben-jelentkezett-be-cannesbol-a-voros-szonyegrol.htmlKevésszer láthatjuk erről az oldalról a nagy sztárok bevonulását, de Vajna Timitől kaptunk egy kis kóstolót abból, milyen is egy ilyen nagy gála. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs életveszélyben volt, de leküzdötte a halálfélelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160519-sebestyen-balazs-eletveszelyben-volt-mikor-a-jeg-ala-merult-de-lekuzdotte-a-halalfelelmet.htmlSaját határait is szereti feszegetni a műsorvezető, nagyon sok extrém kalandban vett már részt élete során. Az egyik ilyennek csaknem tragikus vége lett. TV + Sztárok--Jennifer Lopez nem öregszik! Akár 10 évet is letagadhat az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-jennifer-lopez-enekesno-nem-oregszik-akar-10-evet-is-letagadhat.htmlA popdíva a The Hollywood Reporter legújabb számának címlapján mutatta meg elképesztően jó formáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.