Uma Thurman egy durva csóktámadás áldozata lett

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
csók amfAR színésznő Uma Thurman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia.

Bemutatjuk Lapo Elkann-t, aki egy igazán tehetős vállalkozóként 175 ezer eurót csengetett ki egy árverésen, az amfAR gálán. A vendéglátó, Uma Thurman gratulált is neki, amiért ennyi pénzért vett két belépőt a Victoria’s Secret Fashion Show-ra, ami

feljogosít a belépésre az eseményt követő partyra is.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

De mindez nem is számít, hiszen jótékonysági célokra megy a pénz, az igazán nagy durranás, hogy Lapo úgy megörült, hogy megragadta Uma Thurman-t és egy heves csókkal mutatta ki boldogságát. A képek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő boldogan viszonozta. Ha kíváncsi vagy a fotókra, itt megnézheted őket!

Az eltűnt repülő roncsait találta meg az egyiptomi hadsereghttp://www.life.hu/news/20160520-az-eltunt-repulo-roncsait-talalta-meg-az-egyiptomi-hadsereg.htmlA legfrissebb információk szerint az egyiptomi haditengerészet a Földközi-tengerben, 290 kilométerre északra Alexandria városától találta meg az eltűnt egyiptomi repülő roncsait. News--A Ranieri-hasonmás villanyszerelő kihasználta adottságait: két hét alatt 26 nőt vitt ágybahttp://www.life.hu/news/20160518-a-ranieri-hasonmas-villanyszerelo-kihasznalta-adottsagait-es-26-not-vitt-agyba.htmlEgy skót villanyszerelő nagyon hasonlít a Leicester City sikeres menedzserére, Claudio Ranierire, és ezt ki is használja. Az olasz klub bajnoki sikere óta - azaz 2 hét alatt - már 26 nőt csábított el. NewsAFPEgy páros kiparodizálta a világjáró szerelmeseket - Vicces fotók!http://www.life.hu/news/20160518-egy-paros-gunyt-uzott-a-vilagot-korbejaro-szerelmesekrol.htmlSokan felfigyeltek Murad és Natalia Osmann képeire, ők azok, akik megteremtették az úgynevezett "kövess engem" fotózási stílust. A páros után most egy tajvani kettős is nekiindult az útnak, ám ők egészen másfajta képeket csináltak. NewsOrigoKét utasszállító is vészhelyzetbe került Franciaország feletthttp://www.life.hu/news/20160517-ket-utasszallito-is-veszhelyzetbe-kerult-franciaorszag-felett.htmlKét utas is rosszul lett, ám az igazán meglepő, hogy egy időben, de két különböző repülőn. A Ryanair és a Germanwings gépe is Bordeaux-ban landolt. NewsThinkstockFél London keresi azt az idős házaspárt, akik egy menő techno buliban pörögtek a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160518-fel-london-keresi-azt-az-idos-hazaspart-akik-egy-meno-technobuliban-porogtek-a-hetvegen.htmlIgazán nagy sajtóvisszhangot váltott ki egy 70 év fölötti házaspár hétvégi kiruccanása: a páros felkereste London legmenőbb klubját, tequilázgattak és elektronikus zenére lassúztak. NewsOrigoEgy óra alatt elkapkodták az összes jegye a Red Hot Chili Peppers-koncertrehttp://www.life.hu/news/20160513-egy-ora-alatt-elkapkodtak-az-osszes-jegy-a-red-hot-chili-peppers-koncertre.htmlAhogy korábban megírtuk, 20 év után először lép fel Magyarországon a Red Hot Chili Peppers. A banda szeptember 1-én, a Budapest Sportarénában lép fel, de azoknak, akik még nem vettek jegyet, van egy rossz hírünk: 1 óra leforgása alatt az összes elfogyott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.