A Dallas egykori Lucyje letagadhatná, hogy ő volt a Dallas egykori Lucyje

Forrás: CBS -
Dallas Charlene Tilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlene Tilton, a Dallas színésznője rettentő rossz formában van.

Charlene Tilton kissé kikerekedett. A Ewing család Lucyje bevallotta, elhanyagolta az edzést, és enni is kifejezetten szeret. Persze kifogást is talált bőven: állítása szerint azért tűnik ducinak, mert kicsi a teste, de teltek a keblei.

Forrás: Northfoto

Berki Krisztián és Fésűs Nelly esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-berki-krisztian-es-fesus-nelly-esett-ki-a-nagy-duettbol.htmlA nézők döntöttek: Berkinek és Fésűs Nellynek kellett távoznia a Nagy Duett csapatából.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi éttermi látványosság letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-bodi-sylvi-modell-ettermi-latvanyossag-lett-a-fulop-szigeteken.htmlA modell nem mindennapi jelmezben hintázott egy egzotikus vendéglőben, ahol mindenki tekintete rátapadt. TV + Sztárok--Tinisztárból díva: Christina Aguilera akkor és mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-christina-aguilera-enekesno-akkor-es-most.htmlA világhírű énekesnő a szemünk előtt cseperedett dögös nővé. TV + Sztárok--Ezekkel a pucér lányokkal erősít az Ádám keresi Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresoje-ket-lannyal-ivi-angellel-es-trixivel-erosit.htmlKét lány érkezik a Csábítás partjára, ám az egyikük várna a szexszel, a másik viszont szereti élvezni az életet. TV + Sztárok--Kucsera Gábor oroszlánnak sem rosszhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-kucsera-gabor-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán az egykori élsportoló igazi vadállattá változott. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea forró naciban vadítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160522-keleti-andrea-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán a táncosnő szerelésétől elállt a lélegzetünk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.