Schobert Norbi elárulta, mit csinál az ágyban Rékával

A Nagy Duett Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Micsoda vallomás!    

A fitneszgurunak a Nagy Duett színpadán kiszaladt a száján egy intim vallomás. Schobert Norbi mozgása még mindig olyan, mintha éppen egy aerobikkoreográfiát tolna, de nincs is ezzel baj, jól állt neki, ahogy Keresztes Ildikóval rázta. „Elképesztően jó volt, pusztultunk!” – nevetett Kasza Tibi, aki dicsérte Norbi energiáját.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

A legnagyobb show, amit el tudtatok eddig durrantani” – mondta Szulák Andi. „Jött az update tánc” – tette hozzá Majka. „Pedig tartalékolnom kellett, mert este még Rékával tolunk egy Santa Mariát az ágyban” – nyugtázta a produkciót Norbi.

Hoppá! Fábry Sándor is csatornát vált? Úgy néz ki!http://www.life.hu/sztarok/20160521-fabry-sandor-stand-up-comedy-est-a-comedy-clubban-a-comedy-central-musoran.htmlÚgy tűnik, Fábry Sándor duplázik a Comedy Centralon, ugyanis két stand-upos előadása is lesz a Comedy Club című műsorban.TV + Sztárok--Hoppá! Pokorny Liára cserélték le a várandós Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160521-pokorni-liara-csereltek-le-a-varandos-liptai-claudiat-a-central-szinhazban.htmlLiptai Claudia várandóssága egyre jobban látszik, ezért eljött az idő, hogy átvegyék a szerepeit a színházban. Neil Simon Pletykafészek című bohózatában Claire Ganzt például május 25-én már Pokorny Lia játssza.TV + SztárokBódi Sylvi éttermi látványosság letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-bodi-sylvi-modell-ettermi-latvanyossag-lett-a-fulop-szigeteken.htmlA modell nem mindennapi jelmezben hintázott egy egzotikus vendéglőben, ahol mindenki tekintete rátapadt. TV + Sztárok--Tinisztárból díva: Christina Aguilera akkor és mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-christina-aguilera-enekesno-akkor-es-most.htmlA világhírű énekesnő a szemünk előtt cseperedett dögös nővé. TV + Sztárok--Kiderült: ennyit kaszálnak az X-Faktor új mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160519-az-x-faktor-uj-mentorai-toth-gabi-byealex-puskas-peti-es-gaspar-laci-csucsgazsit-kapnak.htmlIgazi csúcsgázsit kapnak az RTL Klub tehetségkutató showműsorának sztárjai. TV + Sztárok--Kulcsár Edina modelltanfolyamot indít: a kommentelők kiakadtak! http://www.life.hu/sztarok/20160519-kulcsar-edina-modelltanfolyam-a-rajongok-szerint-tul-draga-a-kepzes-kommentek.htmlA világ második legszebb lányának választott modell a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy tanfolyamot indít a modellszakma iránt érdeklődőknek. A követői közül sokan kiakadtak a képzés árán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.