Gesztesi Máté színész visszavonulás munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fiú édesapja, Gesztesi Károly nyomdokait követve a színészi pályát választotta. Most viszont háttérbe vonul, és teljesen más pályán próbálja ki magát. 

Gesztesi Máté a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából lehet ismerős a nézők számára. A hírek szerint most úgy döntött, hogy az álmát választja a színpad helyett, ezért boldogan tölti mindennapjait egy hétköznapi cégnél. A sztár most forgatókönyvíróként dolgozik, emellett pedig az ATV-n lesz látható a rajongók számára - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Minden második hét végén megyek be időjárást jelenteni a tévébe. Nem ez a főfoglalkozásom, de szeretem. A munkát és a jó közeget meg kell becsülni, és igazán jól érzem magam az ATV-nél. Sohasem tudhatja az ember, hol köt ki, szeretem, ha változnak körülöttem a dolgok. Nem forgatok most sehol, és színházban sem játszom. Csak forgatókönyvírással foglalkozom, egy kiváló cégnél dolgozom. Ez az első olyan vállalkozás Magyarországon, amely iparszerűen fejleszt forgatókönyveket és koncepciókat" - nyilatkozta Máté a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.