Újabb vita a Bangó családban! Dallopással vádolja Bangó Margitot a lánya

dal család lopás Bangó Margit botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas énekesnő lánya, Marika szerint édesanyja a sajátjának állította be az Elmegyek én a falumba című dalt, amelyet saját bevallása szerint ő szerzett.

Bangó Margit lánya, Marika hazugnak nevezte anyját, mert az Édes Élet egyik adásában a sajátjaként beszélt az Elmegyek én a falumba kezdetű dalról. Az énekesnőt unokája, Tina vette védelmébe, aki szerint Marikának egyetlen szava sem lehet, mivel szerzői jogdíjat kap a szerzemény után.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Még egy év sem telt el azóta, hogy legutóbb nagyon összevesztünk. Hogy gondoltam-e, hogy még egyszer eljutunk idáig? Bár mondhatnám, hogy nem, de sajnos az édesanyám mindig tud meglepetést okozni. Nem fér a fejembe, hogy mi a baja.

Egyetlen dolgot szeretnék, hogy végre békén hagyjanak minket a mamával.

Lehet, irigyek, hogy mi boldogságban élünk, és a nézők is szeretnek minket, talán ezt nem tudják elviselni” – mondta el a Blikknek Tina.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nem szeretem a vitát, a hangos szót” – fogalmazott Bangó Margit. „Tina kiállt mellettem, erős szövetség van köztünk, én is tűzbe mennék érte. Igazságtalan helyzet, amibe ismét keveredtünk, nincs mit mondanom erről. Majd az élet elrendezi a dol­gokat.”

Nem ez az első családi viszály

A család legutóbb Facebookon esett egymásnak: a tavaly ősszel történt konfliktusukról bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.