Könnyek között vallott Farm Gábor

Forrás: RTL Klub -
Farm Gábor Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végjátékhoz érkező Farm az utolsó héten meglepetéseket tartogat a szereplők számára. A hétfő Gábor napja volt, a fiúhoz kedvese Lilian és VV Aurélió érkezett. 

Gábor teljesen meghatódott, amikor megpillantotta a barátnőjét, ám a boldogsága nem lehetett teljes. Egyrészt, Liliannek rövid időt engedélyeztek csak a szerkesztők, másrészt a lány nem várja kint majd a fiút a játék végén. Elmondta, június 6-ig Spanyolországban lesz, úgyhogy a szerelmeseknek nem egy, hanem két hetet kell még kibírniuk egymás nélkül.

Forrás: RTL Klub

Rubint Rékának és Pintér Tibornak véget ért A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20160515-rubint-rekanak-es-pinter-tibornak-veget-ert-a-nagy-duett.htmlA műsor egyik legfeszültebb pillanata zajlott le, amikor a népszerű házaspár utolsóként állt a színpadon. Réka többször elmondta, hogy ő mennyire szurkol Norbinak, és a fitneszguru is szerette volna látni feleségét finalistaként. Nos, Réka vágya még teljesülhet és ezentúl a nézőtérről szurkolhat férjének. TV + Sztárok--Hoppá! Felállt a kuki a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-felizgult-az-egyik-szereplo.htmlÚjabb szerelmespárt talált el Ámor nyila az álomszigeten, Bongi pedig elárulta, nem csak belülről, hanem kívülről is megmozgatta Ivi. TV + Sztárok--Botrány! Durván támadják Leonardo DiCapriót http://www.life.hu/sztarok/20160523-leonardo-dicaprio-nagy-kornyezetvedo-most-tamadjak-a-magangepe-miatt.htmlA színész a környezetvédelem igazi élharcosa, ezért mellőzi a dezodort, és nem fürdik túl gyakran. Most mégis támadják őt, méghozzá egy nem akármilyen dolog miatt. TV + Sztárok--Gigi Hadid képe egymillió lájkot kapott egy nap alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160523-gigi-hadid-kepe-egymillio-lajkot-kapott-egy-nap-alatt.htmlGigi Hadid fotója tarolt az Instagramon, annak ellenére is, hogy a modell szinte alig látszik. TV + Sztárok--A drogos múltjáról mesélt Iggy Pop Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-iggy-pop-egykor-drogmamorban-uszott-de-most-mar-a-bor-is-megteszi.htmlIggy Pop a Gimme Danger című dokumentumfilm kapcsán látogatott el a Cannes-i filmfesztiválra, és a rendező, Jim Jarmusch társaságában adott sajtótájékoztatót, ahol az LSD-vel átitatott napjairól is mesélt. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Fésűs Nelly esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160522-berki-krisztian-es-fesus-nelly-esett-ki-a-nagy-duettbol.htmlA nézők döntöttek: Berkinek és Fésűs Nellynek kellett távoznia a Nagy Duett csapatából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.