Kárász Róbert és gyermeke is ott volt a csillebérci kalandpark-balesetnél

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Kárász Róbert baleset gyermek Csillebérci Kalandpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap szállítottak kórházba 13 gyermeket, akik megsérültek a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban. Kárász Róbert és kisebbik lánya is ott volt.

A 13 gyermek többsége kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, mindenkit kórházba szállítottak az alapos kivizsgálás érdekében. Kárász Róbert is a helyszínen volt kisebb gyermekével, Rozival.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

“Elképesztő tömeggel találkoztunk, amikor megérkeztünk” - mondta a TV2 egykori műsorvezetője, hozzátette, a kalandpark személyzete igyekezett a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani a rengeteg ember ellenére. “Ahogy néztem őket oktatás közben, pont azon gondolkodtam, hogy emberfeletti munkát végeznek.

A lányom felmászott arra a kötélhálóra, ahol a baleset történt, ő egyedül csúszott,

és meg kell említenem azt is, hogy minden akadálynál ki van írva, hogy egyszerre hány ember tartózkodhat rajta. Ide az volt írva, hogy csak egy. Ehhez képest azt hallottam, hogy a baleset előtt 13-14 gyereket küldtek fel egy közös fotóra” - számolt be a történtekről a Borsnak.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Távozásuk után néhány perccel szakadt le a háló, ők nagyon hamar értesültek a balesetről. Szerencsére így nekik nem esett bajuk - és a legtöbb gyermek is megúszta kisebb zúzódásokkal -, de Robi is elgondolkodott azon, hogy legközelebb is ellátogassanak-e a parkba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.