Ismét hatalmasat bakizott az M1 bemondónője!

baki köztévé Meszes Boglárka Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvéti nyelvbotlás nem az első és nem is az utolsó hiba volt a tévézés történetében, mégis emlékezetes marad. A bemondó ismét eltévesztett egy szót, sajnos hasonlóan szerencsétlenül.

Meszes Boglárka neve legutóbb akkor került előtérbe, amikor húsvétkor a népszokások helyett csaknem népszopást harangozott be. Gyorsan korrigált, de a szemfüles emberek figyelmét nem tudta elkerülni az akkori baki, ahogy a mostani sem.

Forrás: M1

Ezúttal az osztrák elnökválasztással kapcsolatos beharangozóban minősítette a "szoros" küzdelmet "szaros küzdelemnek” a hétfő esti Világhíradóban. A videó itt tekinthető meg, az első szót rontotta el a bemondó. Nem Boglárka volt az egyetlen, aki hibázott a híradóban hétfőn. Több baki is becsúszott az élő adásba. A szíriai riport felvezetéséhez a Vietnamról szóló anyag headline-ja került ki a képernyőre. A Vietnamról szóló anyagnál pedig elfelejtették kitölteni a témacsíkot, így csak annyit írtak ki, hogy: Helyszín - Headline felirat.

Forrás: Mediaklikk

Korábban pedig a tejtermelők tüntetésénél is hibázott egy másik bemondó. A tudósító az Országház elől jelentkezett, a híradós pedig Balaton-partot konferált, Duna-part helyett.

Saját halálával viccelődött Erzsébet királynő http://www.life.hu/news/20160524-erzsebet-kiralyno-morbid-humor-viragkiallitason-viccelodott-a-halalaval-az-uralkodo.htmlAz uralkodó és családja is részt vett a minden évben megrendezésre kerülő éves Chelsea virágkiállításon. Erzsébet királynő egy igen morbid viccel hívta fel magára a figyelmet. News--Meghalt Chris Noth édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160524-chris-north-szinesz-edesanyja-jeanne-parr-meghalt.htmlGyászol a Szex és New York sztárja: elhunyt Jeanne Parr, Chris North édesanyja, és a CBS televíziós társaság első női tudósítója. News--Meghalt Solténszky Tiborhttp://www.life.hu/news/20160524-soltenszky-tibor-dramaturg-szinesz-rendezo-oktato-meghalt.htmlMeghalt Solténszky Tibor dramaturg, színpadi szerző, rendező, színész, tréner, oktató - jelentette a szinhaz.hu. News--Ez a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/news/20160523-az-elo-superman-egy-fulop-szigeteki-ficko-23-muteten-esett-at.htmlEgy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. News--Filmek, botrányok és teljes megőrülés - Íme, a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/news/20160523-a-69-cannes-i-filmfesztival-legjobb-pillanatai-fotosorozat.htmlSusan Sarandon dekoltázsban, míg Palvin Barbi igazi hercegnőként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ez még nem minden: íme, Cannes legemlékezetesebb pillanatai, képekben. News--Meghalt Bata Zivojinovic, az egyik legnagyobb jugoszláv filmsztárhttp://www.life.hu/news/20160523-elhunyt-bata-zivojinovic-az-egyik-legnagyobb-jugoszlav-filmsztar.htmlElhunyt Bata Zivojinovic, az egykori Jugoszlávia legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, a régió első mozisztárja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.