Soma úgy érzi, 50 évesen a startvonalon van

életkor Soma Mamagésa Soma ötven új generáció születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előadóművész szerint ő már az új generációs ötvenesekhez tartozik, és sokkal jobban érzi magát, mint 20-30 évvel korábban.

Soma a jelenlegi ˝foglalatosságairól˝ is mesélt, meglepetésként pedig Tilla is felköszöntötte őt a Mokkában.

„Át kell kódolnunk azt, amit eddig az életkorokról gondoltunk. Néhány generációval ezelőtt, a 80 évesek, már idősnek számítottak, ez most már kitolódott" - magyarázta Soma, aki elégedett életkorával, és majd kicsattan az energiától.

Hosszú Katinka és férje útra keltekhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-hosszu-katinka-es-ferje-shane-utra-keltek-bukarestbe-majd-norvegiaba.htmlAz úszónő sehová sem moccan Shane nélkül, de ez nem is csoda, hiszen társa, támasza és edzője is egyben, akivel közösen érik el a nagyobbnál nagyobb sikereket. Most Bukarestbe készülnek. TV + SztárokOrigoA pucér társkereső Mátéja: „Nem rejtegettem a merevedésem"http://www.life.hu/sztarok/20160524-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-pucer-tarskeresojenek-mateja-nem-rejtegette-a-merevedeset.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének második szerelmespárjával beszélgettünk, akik egyáltalán nem titkolták szexuális izgalmukat, hiszen első perctől odavoltak egymásért. TV + Sztárok--Ismét hatalmasat bakizott az M1 bemondónője!http://www.life.hu/sztarok/20160524-meszes-boglarka-a-hetfo-esti-vilaghiradoban-bakizott.htmlA húsvéti nyelvbotlás nem az első és nem is az utolsó hiba volt a tévézés történetében, mégis emlékezetes marad. A bemondó ismét eltévesztett egy szót, sajnos hasonlóan szerencsétlenül. TV + Sztárok--Újabb vita a Bangó családban! Dallopással vádolja Bangó Margitot a lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-bango-margit-enekesno-lanya-marika-dallopassal-vadolja-edesanyjat.htmlA Kossuth-díjas énekesnő lánya, Marika szerint édesanyja a sajátjának állította be az Elmegyek én a falumba című dalt, amelyet saját bevallása szerint ő szerzett. TV + Sztárok--Botrány! Durván támadják Leonardo DiCapriót http://www.life.hu/sztarok/20160523-leonardo-dicaprio-nagy-kornyezetvedo-most-tamadjak-a-magangepe-miatt.htmlA színész a környezetvédelem igazi élharcosa, ezért mellőzi a dezodort, és nem fürdik túl gyakran. Most mégis támadják őt, méghozzá egy nem akármilyen dolog miatt. TV + Sztárok--Kudlik Júliának is méltatlanul ért véget a pályafutásahttp://www.life.hu/sztarok/20160523-kudlik-juliat-is-csoportos-leepites-soran-rugtak-ki-a-magyar-televiziotol.htmlKörülbelül 18 műsor házigazdája volt és még néhánynak szerkesztője is Kudlik Júlia, aki 40 év munka után távozott Magyar Televíziótól, de nem önszántából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.