Galambos Lajos: "A nyilvánosság fog megvédeni engem!"

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
felelősség Galambos Lajos vád tulajdonos televíziós csatorna eljárás zenész trombitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész saját bevallása szerint tudja, ki a felelős az ellene indult eljárásért, és nem fél elégtételt venni.

Galambos Lajos a napokban a Morning Show reggeli műsorában beszélt arról, hogy már tudja, ki miatt került börtönbe: állítása szerint nagyhatalmú televíziótulajdonosok fenyegették meg nem sokkal a letartóztatása előtt - erről bővebben itt olvashatsz. A Bors nemrég megkereste a mulatós zenészt, és arról faggatta, miért csak most állt elő ezzel a történettel.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Mert ismét olyat terjesztett rólam ez az ember, ami a becsületemet sérti, ezért elégtételt kívánok venni. Ehhez kapcsolódik egy közjegyzői nyilatkozat, amit nyilvánosságra fogok hozni. Ez választ ad arra, hogy miért hallgattak le

Semmitől nem félek! A nyilvánosság fog megvédeni engem. Miután én a frankót mondom, nem félek.

Az érintett cég Galambos Lajos állítására reagálva elismerte, hogy az akkor még Nóta TV néven működő csatorna tárgyalásokat folytatott vele egy műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelenté­séről, de végül a felek együttműködése meghiúsult, amit ők tudomásul vettek.

A Bors megkereste a üzletembert is, azonban ő ezidáig nem élt a lehetőséggel, hogy reagáljon Galambos Lajos vádjaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.