Szikora Robi még nyaralása alatt is járt templomba

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
romantika Szikora Robi nyaralás vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az R-GO frontembere nagyon rég volt pihentető nyaraláson, pláne feleségével kettesben. A hívő énekes a kikapcsolódás során sem hanyagolta el a vallást.

Évtizedek óta nem fordult elő, hogy Szikora Robi feleségével kettesben töltött volna egy kis időt, de végre annyi év után alkalmuk nyílt egy kis romantikázásra, amit egyébként a mindennapokba is igyekeznek becsempészni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

“Évtizedek óta nem fordult elő, hogy pihenéssel töltsünk együtt négy napot” - vallotta be Szikora Róbert. Mivel ez egy különleges alkalom volt számukra, igyekezett civil maradni, de nem bánta azt sem, hogy sokan felismerték. Amiből viszont nem engedett, az a templomba járás. Burgenlandi utazásuk során meglátogatta a helyi templomokat, és ahogy itthon, a hívő énekes mindennap elment imádkozni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ezen kívül a legfontosabb az volt Robi számára, hogy feleségét boldoggá tegye, ám ez nemcsak a nyaralásokon számít, hanem itthon is. “Gyakran viszek virágot Zsuzsának és nem múlik el úgy nap, hogy ne udvarolnék neki. Az már csak hab a tortán, hogy minden esetben gyertyafény mellett ebédelünk, miközben meghitten beszélgetünk” - árulta el kapcsolatuk intim titkait az énekes a Hot magazinnak.

Galla Miklós: „Megtanultuk megbecsülni a barátságot Andrással"http://www.life.hu/sztarok/20160525-galla-miklos-humorista-es-laar-andras-eloadomuvesz-egyutt-lepnek-fel-a-bekules-utan.htmlLaár András és Galla Miklós újra együtt lép színpadra, igaz, az abszurd humor két nagyágyúja eddig külön utakon járt, tavaly közel húsz év után kibékültek, amiről Galla Miklóst faggattuk. TV + Sztárok--Szexi bikiniben mutatta meg testét ÉNB Karolahttp://www.life.hu/sztarok/20160526-enb-karola-szexi-bikiniben-mutatta-meg-testet-facebook-oldalan.htmlAZ Éjjel-nappal Budapest sztárja Instagram oldalán tette közszemlére nyári alakját. TV + SztárokOrigoÖtmilliót követelnek Galambos Lajostól a hallgatásért!http://www.life.hu/sztarok/20160526-megzsaroltak-galambos-lajost-otmilliot-kovetelnek-a-hallgatasaert.htmlA mulatós zenész és ügyvédje azt állítja, hogy ötmillió forintot követel tőle valaki azért, hogy ne tegyen ellene terhelő vallomást a rendőrségen. TV + Sztárok--Stohl Andrást foglalkoztatja a halál gondolatahttp://www.life.hu/sztarok/20160526-stohl-andrast-a-jovo-helyett-a-halal-gondolata-foglalkoztatja.htmlRengeteg elfoglaltsága van a színésznek, éppen ezért nem tud elegendő időt tölteni családjával. A felkérésekre viszont nem tud nemet mondani Stohl, akit egyre többször foglalkoztat a halál gondolata. TV + Sztárok--Galambos Lajos: "A nyilvánosság fog megvédeni engem!"http://www.life.hu/sztarok/20160526-galambos-lajos-zenesz-elarulta-kit-tesz-felelosse-az-ellene-folyo-eljarasert.htmlA mulatós zenész saját bevallása szerint tudja, ki a felelős az ellene indult eljárásért, és nem fél elégtételt venni.TV + Sztárok--Megkérte párja kezét Farm Attila - A játék után jöhet az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20160525-a-farmon-kerte-meg-parja-kezet-attila.htmlAhogy Gábort szerelme, Cintiát rég nem látott édesapja, úgy Attilát kedvese, gyermekéne édesanyja látogatta meg a Farmon. Az indulatatkezelési problémákkal küzdő játékos ezúttal határtalanul boldog volt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.