Állítják: olimpikonok luxusautóját használja Demcsák Zsuzsa is

Forrás: TV2 -
támogatás Demcsák Zsuzsa kocsi műsorvezető riói olimpia jármű Audi autó olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek a Bors információi szerint ugyanabból az autóból jutott egy, amelyekkel a riói olimpiára készülő magyar sportolókat támogatja a neves autómárka. 

32 darab Audi A3-as limuzinnal támogatja a Rio Klub a 2016-os olimpiára készülő magyar sportolókat. A Bors nemrég megtudta: nem csupán olimpikonjainknak jutott a sorozatból, hanem a klubnál végzett, jelenleg passzív tevékenységéért Demcsák Zsuzsa is kapott egyet. Igaz, a nemrég ittas vezetésen kapott műsorvezető helyett most sofőrje vezeti a járművet.

Forrás: TV2

Tóth Tamás azt is elárulta: esetükben az autók listaáron 6,1 millió forintot értek újonnan, s darabját flottaáron 5,4 millió forintért kapták meg a Porsche Hungáriá­tól. A sportolók és Demcsák is ennyiért viheti majd haza az Audit, amely egyébként újonnan 8 milliót, használtan pedig 6,5–7 millió forintot ér. Vagyis Demcsák Zsuzsa a kocsit jó 2–3 millió forinttal a piaci ár alatt veheti meg.

A lap telefonon elérte Demcsák Zsuzsát is, aki kérésükre elmondta: az autót nem kapta, hanem megvette, és egy űrlappal bizonyította, hogy tavaly szeptemberben vételárelőleget adott egy autóért, az azonban pontosan nem derült ki, melyik járműről van szó, az adatokat ugyanis kisatírozta. A Tóth Tamás által elmondott fejlemények után azonban már nem kívánt reagálni a lapnak.

A TV2 műsorvezetője Facebook oldalán fejtette ki álláspontját az üggyel kapcsolatban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.