Kirabolták a TV2 sztárját, Nikát

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA -
pénz Nika Veres Mónika internet csalás bankkártya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanulságos történet az énekesnő szerencsétlen esete. Veres Mónikát, vagyis Nikát online csalók rabolták ki. 

A kellemes vasárnap délután nem sok örömet tartogatott az énekesnő számára. Telefonon értesítette ugyanis a bankja, hogy valaki levette számlájáról a pénzt.

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA

"Azt hittem, valaki poénkodik velem, amikor felhívtak a bankomtól, hogy megvan-e a kártyám, és szeretnének adatot egyeztetni" - mondta Veres Mónika, aki nagyon kétségbeesett a történtek miatt.

“Kiderült a tranzakciós listából, hogy az USA-ból vettek le dollárban pénzt a kártyámról,

aminek ellopták az adatait. Valószínűleg az áll a háttérben, hogy rendszeresen vásárolok külföldi netes oldalakról, ahol meg kell adni az adataimat. Soha nem jártam még így!” - osztotta meg a részleteket a Borssal az énekesnő. Annak ellenére, hogy Nika elmondása szerint mindig körültekintően jár el az online vásárlásoknál, megtörtént a baj. Szerencsére azonban nem tudtak nagy összeget leemelni a kártyáról.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

“Szerencsére alig volt pénz a kártyámon, éppen vártam egy utalást. Ha az rajta van… akkor nem ennyit vesznek le. Azonnal letiltottam a kártyám, kapok másikat új PIN-kóddal. Jó, hogy azonnal észrevették, és mivel nem az én hibám, kárpótol a bank. Nem egy ilyen sztorit hallottam már, sokkal nagyobb összegekkel. Ez nem túl megnyugtató! Az biztos, ezentúl ha neten vásárolok, lesz egy külön kártyám, amire csak annyi pénzt teszek, amibe az a dolog kerül” - mondta Nika.

Liptai Claudia a stúdióból megy a szülőszobára?http://www.life.hu/sztarok/20160527-liptai-claudia-a-studiobol-megy-a-szuloszobara-feltehetoen-elvallalta-az-osszel-indulo-sztarban.htmlA színháztól elbúcsúzott a színésznő, azonban a tévék képernyőjén még biztosan láthatjuk A Nagy Duett lezárásáig, és könnyen lehet, hogy még tovább. TV + SztárokOrigoCsalással vádolják Rubint Rékát - Megszólalt a fitneszlady ishttp://www.life.hu/sztarok/20160527-csalassal-vadoljak-rubint-rekat-egy-anya-lanya-fotopalyazatban.htmlEgy kolléganőjének próbált segíteni Réka, amikor arra buzdította rajongóit, szavazzanak rá egy anya-lánya fotópályázaton. A többi versenyző felháborodott. TV + Sztárok--Visszatért az RTL Klub képernyőjére Adahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-visszatert-az-rtl-klub-kepernyojere-ada-a-farmban-gergo-mentora.htmlA Farm utolsó heténél járunk, amikor is mind a négy játékost meglátogathatta egy hozzá közel álló személy és egy híresség. Gergőhöz édesapján kívül Ada érkezett. TV + Sztárok--Galla Miklós: „Megtanultuk megbecsülni a barátságot Andrással"http://www.life.hu/sztarok/20160525-galla-miklos-humorista-es-laar-andras-eloadomuvesz-egyutt-lepnek-fel-a-bekules-utan.htmlLaár András és Galla Miklós újra együtt lép színpadra, igaz, az abszurd humor két nagyágyúja eddig külön utakon járt, tavaly közel húsz év után kibékültek, amiről Galla Miklóst faggattuk. TV + Sztárok--Elképesztő videó! Életveszélyes mutatvánnyal sokkolt a kardnyelőhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-kardnyelo-mindenki-ledobbent-a-mutatvany-lattan-video-a-sokkolo-esetrol.htmlA Britain's Got Talent egyik versenyzője, Alexandr Magala nemcsak kardot nyelt, de kis híján belezuhant egy rakás működő fúróba is, jó magasról. TV + Sztárok--Már külföldön is felfigyeltek Palvin Barbira, aki egyre többet van Lewis Hamiltonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-palvin-barbara-modell-lewis-hamiltonnal-strandolt-monacoban.htmlA magyar modell ezúttal Monacóban strandolt egyet a Forma-1-es pilótával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.