Megszűnik Friderikusz Sándor műsora

Forrás: MTI/Földi Imre -
ATV Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatorna könnyedebb hangvételű műsort bízna Frideikuszra ősztől. 

"Kedves állandó és alkalmi Nézőink, mint azt a tegnap esti műsor végén is hallhatták,
mától ez a műsor ebben a formában megszűnik. Az ATV vezetése ugyanis azt szeretné és azt kezdeményezte, hogy műsorvezetésemmel kicsit könnyedebb hangvételű műsor kerüljön Önök elé szeptember elejétől (nem mondom, időnként én sem bánnék némi könnyedséget, már ami a tárgyalt témák súlyosságát illeti). A tárgyalások - az ATV vezetése és köztem - erről a megújuló műsorról még folynak, körvonalait még csak vázolgatjuk, meglátjuk, mire jutunk a következő hetekben. Így nem marad más hátra, mint ezúton megköszönni hároméves, kitartó figyelmüket, hiszen ez a műsor közel három éve, 2013. szeptember elején indult, összesen 260 adást készítettünk, a tegnapi, a záróadás volt éppen a 260-adik! A folytatásról, ha lesz, természetesen majd idejében értesítjük Önöket.
A jövő héttől egészen június végéig a szokásos adásnapjainkon - kedden, szerdán és csütörtökön - 21 óra 40 perctől már ismétléseket ad az ATV, még ebből a műsorból.
Kívánom a legjobbakat!" - írta ki Facebook oldalára Friderikusz Sándor

Forrás: MTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.