Sebestyén Balázs: „Hajdú Péter új műsora rengeteg sebből vérzik”

Forrás: Class FM -
Vadon Jani Morning Show Hajdú Péter Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hármas a Morning Show-ban mondta el a véleményét Hajdú Péter új műsoráról. Ebben a témában nagy volt az egyetértés Jani, Balázs és Feri között. Mindannyian úgy vélik, hogy ez a műsor egyszerűen nem jó.

Nem könnyű, amikor egy jó ismerősről kritikát kell megfogalmazni. Érezhető, hogy a Morning Show csapata is nehezen fogott bele véleményük kifejtésébe Hajdú Péter új műsoráról, de végül őszintén elmondták, hogy szerintük nem jó.

Forrás: Class FM

„Petit kedveljük, Peti nem rossz gyerek.

Szerintem az új műsora nagyon nem jó, és rengeteg sebből vérzik,

de amikor komoly interjúkat csinál, abban a Peti jó. Azzal a faarccal úgy bekérdezni, szerintem senki más nem tud” - mondta Balázs, amivel Jani is egyetértett, aki hozzátette, hogy egyáltalán nem showman, de valamiért ezt erőlteti.

„Ő az a típusú ember, aki körül szerintem nincsen olyan, aki megmondaná neki, hogy merre, meddig.

Akinek úgy odafigyelne a véleményére, aki értene is hozzá” - foglalta össze meglátásait Jani, aki még hozzátette, hogy szerinte túlságosan makacs, önfejű és exhibicionista, Balázs pedig helyeselt, és elmondta, hogy az a műsor akár jó is lehetne.

„Az akár még egy jó műsor is lehetne, nagyon sok hibája van, de leginkább a Peti személyisége.

De az interjúit baromira szerettem, mert elképesztően jól kérdez” - zárta Balázs a véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.