Újra a Barátok köztben Kiss Ramóna

Forrás: Göbölyös László -
Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna visszatért Miamiból és egy ideje újra forgat. Karaktere június elején lesz újra látható a Barátok köztben. 

A karakter visszatérése biztosan nagy bonyodalmakat okoz majd. A történet szerint magára hagyta kisbabáját, akit barátjával, Tóbiással közösen vállalt, zavarosan viselkedett a szülés után, nem tudta kezelni az új helyzetet.

Forrás: Göbölyös László

Johnny Depp családja megtörte a csendet a válásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160528-johnny-depp-csaladja-megtorte-a-csendet-a-valasrol-a-szinesz-novere-szerint-johnny-jol-viseli-a.htmlNagyon nehéz időszak ez a színész és hozzátartozói számára. Johnny Depp nem olyan rég veszítette el az édesanyját, most pedig a feleségét is, aki ráadásul bántalmazással vádolja. TV + Sztárok--Dobó Kata: “Volt egy komoly mélypontom, ami nagyon fejbe kólintott”http://www.life.hu/sztarok/20160528-dobo-kata-szinesznonek-tavaly-volt-egy-szakmai-melypontja-de-ma-mar-tul-van-rajta.htmlA színésznek élete nagyon kiszolgáltatott, hiszen aligha lehet előre tervezni. Dobó Katánál a tavalyi év jelentette az egyik legnehezebb időszakot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEzek voltak a Dallas Jockey-jának Larry Hagmannek az utolsó szavaihttp://www.life.hu/sztarok/20160528-larry-hagman-dallas-jockey-ewing-utolso-szavai-a-lanyahoz-bocsass-meg.htmlA Dallasból ismert színész a nagyközönség számára eggyé vált Jockey Ewinggal. A színész minden idők egyik legismertebb sorozatsztárja lett. Igazi színes egyéniség volt, azonban családjának nagyon sok problémája volt vele. Apja sötét oldaláról Larry Hagman lánya mesélt. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.