Életveszélybe kerülhetett volna a Farmon Gábor - Videó, amitől a hideg is kiráz

Forrás: RTL Klub -
kút Farm Gábor Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak szerintünk, de a Farm Facebook-oldalának kommentelői szerint is rossz volt nézni, ahogy Gábor lemászik a kútba. Feltételezhetően a fél stáb leste minden lépését, de minket konkrétan a víz is kivert a mutatványtól 

Ettől:

A kommentelők kiakadtak, többen arról írtak, életveszélyes, amit a fiú csinált, főleg, hogy a saját bevallása szerint sosem mászott, sehol.

"Ez a művelet, amit Gábor csinált=0 Ezt nállunk így osztályoztál! Egy kifogás van, a kötél vékony, és mág az a fa, amihez a kötél van kötve. Ha megefelelő a kötél, mint a kötélmászásnál le engedjük magunkat a vízig! Aztán simán felhúzzuk magunkat láb segítség nékűl, mert az más csak kínlódás, és baleset veszélyes! Gábornak erre nem szabad lett volna vállalkozni, mert az életébe is kerűlhetett volna! Felelőtlen a vezetőség!" - olvasható a közösségi oldalon.

Itt pedig egy másik vélemény: "Aki, vagy akik kitalálták a kútba mászást, fel sem tudták fogni, hogy egyáltalán ki próbálkozhat oda! Aki ezt a kötelet ide merte ajánlani, egy tájékozatlan felelőtlen íróasztali duma Matyi lehetett! A kötél átmérő 3-4cm-esnek kellett volna lenni! Kiváló kötélmászónak kell lenni, lábsegítés nélkűl! Nállunk kb. 10m magassra elsőre 25 30 mp. kell. De aki nem csinál edzést, ne próbáljon ilyet, mert bele halhat!"

Kovács Ákos: "Szerintem rossz, ha a nők a munkaerőpiacon a férfiakkal kényszerülnek versenyezni: a legkiválóbb sportolónők se férfiakkal küzdenek a versenyeken" http://www.life.hu/sztarok/20160529-akos-az-echo-teves-interjurol-beszelt.htmlHatalmas port kavart 2015 decemberében ezelőtt Kovács Ákos énekes véleménye, amely szerint a nőknek szülniük kell és gyereket nevelniük. Mondatát sokan szexistának tituláltál, Ákos jóideig nem szólalt meg a témában. Most megtette. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoBrigi vagy Cintia? - Melyik farmerlány illik jobban Gergőhöz - Szavazzatok!http://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-brigi-vagy-cintia-illik-jobban-gergohoz.htmlA Farm legnagyobb meglepetését kétségkívül a finálé előtti szombat este hozta el, amikor is Gergő és Cintia lefeküdtek egymással. A kommentelők kiakadtak, a legtöbben egyik lányt sem tudják elképzelni a sármos kaszkadőr mellé. és ti? TV + SztárokOrigoFelböffenő emlékek, álló bimbó és babérleves - A Farm finalistáinak legjobb aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20160529-a-farm-finalistainak-cintia-gergo-gabor-legjobb-aranykopesei.htmlA valóságshow-kban kétségtelenül a legjobb, hogy hatalmasakat lehet szórakozni a szereplők elszólásain. A Farm aranyköpés-bajnoka kétségtelenül Gaben, de mi nem csak tőle, hanem Gergőtől és Cintiától is összeszedtünk néhány örökbecsű mondatot. Jó szórakozást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.