Elszabadultak az indulatok a Farm Facebook-oldalán - Cintia csalt a párbajban?

Forrás: RTL Klub -
párbaj Farm Attila Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, meglepően végződött a Farm utolsó párbaja: Cintia nyert, Attila távozott. Így fogadták a történteket a valóságshow nézői. 

Facebook-kommentekből válogattunk, amelyeket változtatás nélkül közlünk:

"Minden jót, Attila! Ott a helyed kint! Még Cinti is ki tudott ejteni. Ennyit a nagy szádról, meg arról, hogy Te mennyire biztos is voltál abban, hogy simán hazavágod ! És persze, ahogy hallottam, amit mondtál a kilépéskor.. visszatérsz az alkoholhoz, mert ugye azonnal egy sör kell neked, véletlenül sem egy fürdés!"

"Ohh Boy imadtad a lanyokat kivinni es most egy csaj vitt ki teged es hazazavart. Es ne csak a szad jarjon tegy is valamit te manipulator ördög! legyetek nagyon-nagyon boldogok"

Forrás: RTL Klub

"Kár hogy nem Atti nyert, ha a másik kulcs nyitja az ajtót, Cintia biztosan veszít, alig tudta a tüzet begyújtani, ez csak szerencse kérdése volt. Egy farmon nem délbe kell felkelni stb., stb., a finálét úgyse nyeri meg. Hajrá, Gábor!"

"Nem tudom, hogy miert, de akinek van szeme, lathatta, hogy Attila elszorakozta az egeszet. Nem vette komolyan"

"Ennek a játéknak is valami f@szfej lesz a győztese, Attila a belét kidolgozta, határtalan szeretettel volt az állatok iránt, Szintia csalással nyert! Ez gusztustalan!"

"Aljas módon 2 db KÉK téglát eldugott, jól belenyomva az árok oldalfalába. Cintia pedig a végén azt mondta az Attilának, hogy sportszerű volt...... hogy miért mondta, mert ő nem volt az. Én úgy alkottam volna meg ennek a párbajnak a szabályát, hogy ha az ellenfél tégláját találja meg valaki, akkor a part túlsó oldalára (nem a kalapács felőli részére) ki kell dobni. mert így az ellenfél el tudja dönteni, hogy érte megy, a távolabbik részre, vagy keresgél tovább. De a tény, hogy Cintia csalt, mert megfosztotta az Attilát 2X is hogy esetlegesen megtalálja a Jó Kulcsot. Most már Gábornak fogok szurkolni."

"De nagy vicc, hogy mindenki szidja az Attilát, szerintem egyikőtök se tudja, való életbe milyen, de szerintem rohadtul nem játszotta meg magát, az meg, hogy nem hagyta, hogy mások megalázzák, és szembeszállt velük, igaza volt, mért ti hagytátok volna, mert akkor ti tényleg kétszínű benyalós emberek vagytok, az meg, hogy hogy beszélt, hát a kis hisztikirálynő Cintike, az úgy beszélt, mint egy kocsis vicc"

"Kedves emberek, ezek után mondja azt nekem valaki, hogy az egész műsor nem szerep és karakterek szerint van alakitva! Attila csak addig kellett az Rtl-nek, míg a főműsoridő ment, ugyanis ő csinálta szinte az egész műsort, őróla szólt lényegében minden! aztán hopp végjáték, Attila érdekes módon mintha feladná???!! nem is érdekli a 20 milla, nem küzd, hagyja hogy veszítsen!!!! aztán ott van Gergő, akitől még bocsánatot is kér!! és a végén, amikor elköszönt, hihetetlen volt számomra, hogy milyen kedves és megértő volt!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.