Brigi vagy Cintia? - Melyik farmerlány illik jobban Gergőhöz - Szavazzatok!

Forrás: RTL Klub -
Farm Gergő szex Farm Brigi Farm (reality) Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm legnagyobb meglepetését kétségkívül a finálé előtti szombat este hozta el, amikor is Gergő és Cintia lefeküdtek egymással. A kommentelők kiakadtak, a legtöbben egyik lányt sem tudják elképzelni a sármos kaszkadőr mellé. és ti? 

Ti mit gondoltok, van a való életben bármelyik lánnyal is jövője Gergőnek? Nektek melyik farmerlány a szimpatikusabb? Szavazzátok meg!

Melyik lány illik jobban Gergőhöz?

Forrás: RTL Klub

Ti melyik párosnak szurkoltok A Nagy Duettben?- Szavazzatok!http://www.life.hu/sztarok/20160529-a-nagy-duett-legszimpatikusabb-parosa.htmlA végéhez közeledik A Nagy Duett, már csak öt páros van versenyben. Mi pedig kíváncsiak vagyunk arra, nektek kik a kedvenceitek, kiket látnátok a legszívesebben a dobogő legfelső fokán. Szavazzátok meg. TV + SztárokOrigoFelböffenő emlékek, álló bimbó és babérleves - A Farm finalistáinak legjobb aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20160529-a-farm-finalistainak-cintia-gergo-gabor-legjobb-aranykopesei.htmlA valóságshow-kban kétségtelenül a legjobb, hogy hatalmasakat lehet szórakozni a szereplők elszólásain. A Farm aranyköpés-bajnoka kétségtelenül Gaben, de mi nem csak tőle, hanem Gergőtől és Cintiától is összeszedtünk néhány örökbecsű mondatot. Jó szórakozást. TV + Sztárok--Ledöbbentek a Farm nézői Cintia és Gergő szexén - "Ennél már nem lehet mélyebbre süllyedni"http://www.life.hu/sztarok/20160529-ledobbentek-a-farm-nezoi-cintia-es-gergo-szexen.htmlAhogy megírtuk, Cintia és Gergő ágyba bújtak a Farm-finálé előestéjén. A nézők rendesen megbotránkoztak, a műsor Facebook-oldalán pedig hangot is adtak véleményüknek. Nos, kérdés, hogy a két játékos ezzel Gábor kezébe adta-e a győzelmet, vagy ellenkezőleg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.