Liptai Claudia hosszú szoknyában rejtegeti terhespocakját A Nagy Duett színpadán - Fotó

terhesség TV2 pocak Nagy Duett Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett elődöntőjében a műsorvezető hatalmas fekete övvel és földig érő szoknyában simán letagadhatná, hogy kisbabát vár.

Liptai Claudia remek outfitekben lép színpadra és bizony nagyon nehéz rajtakapni, ahogy hétről hétre növekszik a pocakjában egy édes csöppség. Talán majd a döntőre előrukkol valami különleges kismamaszettel a stylist, bár Claudia valószínűleg, nem szeretné terhespocakjával elvonni a figyelmet a duettekről.

Forrás: Facebook/TV2
A pucér társkereső szexéhes szereplőkkel erősíthttp://www.life.hu/sztarok/20160527-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-pucer-tarskereso-szexehes-szereplokkel-erosit.htmlEgy lány és két fiú érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában. Íme, a felhozatal! TV + Sztárok--Életveszélybe került a Farmon Gábor - Videó, amitől a hideg is kirázhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-eletveszelybe-kerult-volt-a-farmon-gabor-amikor-a-kutba-maszott.htmlNem csak szerintünk, de a Farm Facebook-oldalának kommentelői szerint is rossz volt nézni, ahogy Gábor lemászik a kútba. Feltételezhetően a fél stáb leste minden lépését, de minket konkrétan a víz is kivert a mutatványtól TV + Sztárok--Brigi vagy Cintia? - Melyik farmerlány illik jobban Gergőhöz - Szavazzatok!http://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-brigi-vagy-cintia-illik-jobban-gergohoz.htmlA Farm legnagyobb meglepetését kétségkívül a finálé előtti szombat este hozta el, amikor is Gergő és Cintia lefeküdtek egymással. A kommentelők kiakadtak, a legtöbben egyik lányt sem tudják elképzelni a sármos kaszkadőr mellé. és ti? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.