Nem jelenhet meg Bangó Margit könyve: súlyos titkokról számol be az írásban

könyv titok Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarja Bangó Margit, hogy még életében kiderüljenek azok a borzasztó dolgok, amiket eddig sikerült titokban tartani. Ezért nem adja ki a róla szóló könyvet.

Évek óta készen van a Bangó Margit életéről szóló könyv, de még mindig nem került a nagy nyilvánosság elé. Ennek egyik oka, hogy a Kossuth-díjas művész azt szeretné, ha mindenkihez eljutna a könyv, különösen a fiatalokhoz, de egyelőre mindenki csak nyerészkedni akar rajta.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A másik oka, pedig az, hogy ő valóban teljes kitárulkozott életrajzának írója előtt, így olyan történetek is belekerültek a könyvbe, amiket halála előtt nem szeretne mindenkivel megosztani. “Hát, jó, bevallom, azért nem sietek a könyvkiadással, mert az a szörnyű történet, ami benne van, a két húgomnak is fájdalmas lenne. Súlyos családi titok. Éppen ezért eredetileg úgy akartam, hogy csak a halálom után jelenjen meg a könyv. Nem véletlen, hogy ennyi ideje ülök rajta” - mondta Borsnak Bangó Margit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.