Freddie túlhajtja magát az Eurovízió után?

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára nyoma sincs Freddie Eurovízió utáni csalódottságának, a jóképű énekes látszólag kirobbanó formában van. Mi egy kicsit attól is féltjük, nehogy túlhajszolja magát.

"Drága Freddie Fanok, Véget ért a hétvégi dömping... Három nap alatt 6 koncert és 6 város... Pénteken Győrben kezdtük, és záró akkordként Hajdúböszörményben fejeztük be... Hálásan köszönjük ezt a rengeteg szeretetet, melyben minden helyszínen részesítettetek minket. Hihetetlen hétvége volt" - írta ki közösségi oldalára Freddie, aki látszólag majd kicsattan.

Stockholmban Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Felmerül azonban a kérdés, hogy a fiatal zenész nem viszi-e túlzásba a hajtást: nem sok-e három nap alatt a hat különböző koncerthelyszín, és nem veszélytelen-e a kimerülten és fáradtan való utazás. Reméljük, hogy kedvencünk az őt övező hatalmas érdeklődés ellenére továbbra is vigyáz magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.