Kikezdték a hallgatók az új Petőfi Rádiót: “20 percet bírtam hallgatni ebből a borzalomból”

Forrás: Facebook/Petőfi Rádió -
Talpra Magyar felháborodás Harsányi Levente Peller Mariann Szakál Miklós Petőfi Rádió Buda Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finoman szólva sem tetszik az embereknek, hogy nem Buda Marci ébreszti őket reggelente a Petőfi Rádión. A Talpra Magyart ezentúl Harsányi Levente, Peller Mariann és Szakál Miki vezeti, a hallgatók pedig egyáltalán nincsenek elragadtatva.

A Petőfi Rádió megújulásának eleme, hogy Buda Marci ezentúl nem lesz hallható reggelente a Talpra Magyarban. A változások több magyar zenét ígérnek, ezzel együtt pedig lecserélik a régi szlogent is.

Forrás: Facebook/Petőfi Rádió

A hallgatók nem örülnek, főként annak nem, hogy Buda Marci helyett Peller Mariann, Harsányi Levente és Szakál Miki triója szórakoztatja őket reggelente. Facebookon adtak hangot elégedetlenségüknek, követelik vissza Buda Marcit . "Kedves Petőfi Rádió! Kezdjük az elején. Ez már így nem Talpra magyar!

Egy felkelés vezére volt számunkra, Ő pedig Buda Márton volt.

(...) ez soha nem lesz az Ő műsoruk!! Buda Márton, köszönöm a reggeleket, míg életem részei voltatok minden nap. Már most hiányoztok!" - írta az egyik hozzászóló. Véleményével nem volt egyedül, sőt. Szinte egyetlen kommentben sem dícsérték az új csapatot. "Kétszer megnéztem, hogy tényleg a Petőfire van-e kapcsolva a Rádió...

20 percet bírtam hallgatni ebből a borzalomból... Amíg ez a "csodálatos trió" vezeti a reggeli műsort be sem kapcsolom a rádiót!

És ez NEM a Talpra Magyar, köze sincs hozzá! - fogalmazta meg véleményét egy másik kommentelő, de csaknem mindenkit elszomorított az új felállás.

Visszakövetelik a hallgatók Buda Marcit Forrás: Facebook/Buda Márton

"Le vagyok sújtva.

Azt olvastam, hogy május 30 a Petőfi új szülinapja... Hát szerintem meg a halálának napja...

RIP Petőfi, rengeteg hallgatót vesztesz, és keveset nyersz. Marci műsora nem egy tucat volt.... Ilyen sz@rt bármelyik adón tudok hallgatni" - írta nyers véleményét egy hallgató, de rajta kívül is sokan érzik úgy, hogy ezzel a trióval nem az igazi az ébredés. "Köszönjük, hogy tönkretették a műsort!

Buda Marciék hitelességét ez az erőltetett banda meg sem közelíti.

Remélem, hamar megérzik rossz döntésük hatását a kedves vezetők. Mindenesetre én ezt a műsort ilyen formában SOHA többet" - kommentelte egy mácsik csalódott hallgató.

Katie Price nem kímélte Victoria Beckhamet: beszólt a focistafeleségnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-katie-price-beszolt-victoria-beckhamnek-a-fogai-miatt.htmlA meghívott műsorvezető nyers őszinteségén többen is ledöbbentek, de végre legalább megtudhattuk, hogy miért is nem mosolyog Victora Beckham, már ha tényleg ez az ok. TV + Sztárok--Hosszú Katinka kemény 3 napon van túl! Az eredmény: 4 első helyezéshttp://www.life.hu/sztarok/20160530-hosszu-katinka-kemeny-3-napon-van-tul-4-elso-helyezest-ert-el-a-norvegiai-bergenben-megrendezett.htmlAz úszónő bergeni versenye véget ért, a szombati hat után vasárnap négy számban győzött az úszóviadalon! TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Nincs ennek tétje, ez csak buli"http://www.life.hu/sztarok/20160530-schobert-norbi-fitneszguru-es-keresztes-ildiko-enekesno-a-nagy-duett-kiesese-utan.htmlSchobert Norbi és Keresztes Ildikó párosa esett ki A Nagy Duett nyolcadik, azaz a finálé előtti adásából. A Life.hu riportere ott volt a helyszínen, és alaposan kifaggatta a két exversenyzőt. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNem jelenhet meg Bangó Margit könyve: súlyos titkokról számol be az írásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-bango-margit-sulyos-titkokat-osztott-meg-a-rola-keszult-konyvben-ezert-nem-jelenhet-meg-halala-elott.htmlNem akarja Bangó Margit, hogy még életében kiderüljenek azok a borzasztó dolgok, amiket eddig sikerült titokban tartani. Ezért nem adja ki a róla szóló könyvet. TV + Sztárok--Johnny Depp lánya is megszólalt az apját ért vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-johnny-depp-lily-rose-depp-lanya-is-megszolalt-az-apjat-ert-vadakrol.htmlA színész élete néhány nap alatt teljesen felfordult. Felesége beadta a válókeresetet, ráadásul családon belüli erőszakkal vádolja. Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp most megszólalt. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Keresztes Ildikó búcsúzott a Nagy Duett elődöntőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-schobert-norbi-es-keresztes-ildiko-bucsuzott-a-tv2-nagy-duett-elodontojebol.htmlA sztárokat megénekeltető műsor fináléja előtt búcsúzni kényszerült a fergeteges páros. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.