Bongi: "Petu egy kislány, aki a pornóiparban teng-leng, és bárkibe belemar"

Forrás: Viasat / Szoke Richard -
pucér társkeresés meztelen társkereső Viasat3 sírás merevedés Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ádám keresi Évát érzékeny szereplőjét arról faggattam, miért jelentkezett egy ilyen kitárulkozó műsorba, hogyan fogta vissza vágyait, és miért sírta el magát, amikor távoznia kellett a szigetről.

Bongi, a pucér társkereső legszimpatikusabb szereplője az utolsó részben elpityeregte magát, így adódott, hogy első körben érzékenységéről faggattam.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

„Szerintem érezhető volt, hogy nem találtam igazán a helyem a szexiparból érkező, tetovált, magukat spirituálisnak valló lányok között. Aztán amikor végre jött egy nő, Ivi, akivel megtaláltam a hangot, és éjszakákon át tudtunk beszélgetni, akivel el tudtam volna képzelni egy romantikus estét kettesben, akkor távoznom kellett" – kezdte Bongi, akit letaglózott, amikor Krisztián elküldte a szigetről.

Bongi és Ivi búcsúja Forrás: Viasat3

„Leginkább az bántott, hogy ugyanaz játszódott le a szigeten fél nap alatt, mint az életemben hat év alatt. Általában, ha megtetszik egy lány, aki nem a futószalagról jött csinibaba, végre történne valami, akkor lesz vége".

Ivivel ezek szerint nem lett folytatás?

Külsőleg nem fogott meg annyira, inkább a belső értékei miatt lettünk jóban. Az elválás azért fájt, mert gyönyörű napokat, éjszakákat töltöttünk a szigeten. Engem könnyen elkap egy hangulat, egy érzés, egy zene, amibe belekönnyezek, ezt sosem szégyelltem.

Forrás: Viasat3

Oké, térjünk rá a testi érzésekre. A merevedés egy természetes dolog, hogyan sikerült megoldanod a kamerák előtt?

Az adás végéig nem kellett trükkökhöz folyamodnom, számomra fontosabb volt, hogy magamat adhassam. Igaz, a végén, amikor már Ivivel flörtölgettünk, éreztem, ha nem figyelek, lehet merevedésem, de ilyenkor tudtam agyban irányítani a dolgot, hiszen a kamerák, a stáb is ott volt, ennek köszönhetően egy perc alatt át tudott az agyam kapcsolni.

Petuval kemény vitáitok voltak, ő ennyire irritált téged?

Egyszerűen nem bírom, ha valaki a kora és a foglakozása ellenére flegma és nagyképű. Buddha meg mandala van a hátára tetoválva, ám nem tud olyan elvek szerint élni, amit ezek a szimbólumok jelképeznek. Ő egy kislány, aki a pornóiparban teng-leng, és bárkibe belemar, ha úgy adódik. Az egészből csak az bánt, hogy az adásban úgy tűnt, mintha egy hirtelen haragú pali lennék, pedig szó sincs erről.

Bongi és Petu Forrás: Viasat / Szoke Richard

A meztelenség nem feszélyezett?

Egy embernek ezer arca van. Bennem ugyanúgy megvan a romantikára való hajlam, mint a bohókás, laza életvitel. Nem akarok beállni a tömegbe, akik a pénzt meg az elismerést hajszolják. Örülök, hogy belevágtam, mert erre a kalandra még 70 évesen is mosolyogva fogok visszagondolni.

Legjobb élmény?

A Mátéval való barátság. Végre találtam egy havert, akivel egy nyelvet beszélünk, tudjuk egymást oltogatni, érti a viccet.

Bongi és Máté Forrás: Viasat / Szoke Richard/

Legrosszabb emlék?

A veszekedés Petuval, hiszen amint megérkeztem a szigetre, rögtön volt egy olyan konfliktusom, ami miatt 10 percig megfagyott a levegő a fehér homokon. Szerencsére, akik ismernek, tudják, hogy melegszívű srác vagyok sok baráttal. Van egy ikertestvérem is, ebből adódóan hatalmas baráti körrel rendelkezünk, sokan ismernek minket.

Ikertestvéred mit szólt, hogy jelentkezel egy ilyen műsorba?

Ő Bécsben él a barátnőjével, szuper munkája van, teljesen más az életvitele, mint nekem. Igaz, először mondogatta, hogy jól gondoljam meg, mert komolytalan az effajta ismerkedés, de végül rám bízta a döntést. Úgyis minden csoda három napig tart, nem bánom, hogy belevágtam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.