A Trónok harca szépsége szívesen lenne James Bond

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/HBO/Hbo -
X-Akták James Bond Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilia Clarke a Sárkányok Anyja néven is ismert karaktere egész jól elboldogul a Trónok harca kegyetlen világában, ám szívesen eljátszaná a női James Bondot is. Ráadásul azt is elárulta, hogy kit szeretne maga mellé Bond-fiúnak.

"Sok be nem teljesült álmom van még, nagyon szeretném Jane Bondot eljátszani" – mondta el a Daily Starnak a Trónok harca sorozat Daenerys Targaryenjeként ismert színésznője.

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/HBO/Hbo

Mivel egy Bond-fiú is dukál a női titkosügynök mellé, Emilia Clarke azt is kitalálta, hogy ki lenne az ő Bond-fiúja.

Leonardo DiCaprio oldalán szeretne feszíteni a filmben.

A női Bond persze még így is csak álmodozásnak tűnik, de ez a Guardiant nem gátolta meg abban, hogy nyilvánosságra hozza az ő jelöltjeit. "Kate Winsletet tényleg el tudnánk képzelni szuperkémként, de a listából messze Emily Blunt tűnik a legihletettebb választásnak. Bármennyire is kedveljük Emilia Clarke-ot a Trónok harcá-ban, neki még előbb bizonyítani kellene egy-két nagyszabású popcornfilmben. Nem rajta múlott, de a Terminátor-filmje például borzasztó lett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.