Oláh Ibolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya Los Angelesbe utazott pár hónapja, és lehet, hogy kint is marad. 

A legutóbb az alábbi fotóval a jókívánságait küldte a Megasztár egykori énekesnője, akinek üzenetéből nem lehet nem kiolvasni, nem kétpercesre tervezte kinti tartózkodását.

Gábor nyerte meg a Farmot - Övé a 20 millió forinthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-gabor-nyerte-meg-a-farmot-ove-a-20-millio-forint.htmlAhogy megírtuk, a három finalista közül először Cintia esett ki, a két fiú között dőlt el, ki lesz a győztes. Rájuk a lány kiesése után is szavazhattak a nézők. TV + Sztárok--Felböffenő emlékek, álló bimbó és babérleves - A Farm finalistáinak legjobb aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20160529-a-farm-finalistainak-cintia-gergo-gabor-legjobb-aranykopesei.htmlA valóságshow-kban kétségtelenül a legjobb, hogy hatalmasakat lehet szórakozni a szereplők elszólásain. A Farm aranyköpés-bajnoka kétségtelenül Gaben, de mi nem csak tőle, hanem Gergőtől és Cintiától is összeszedtünk néhány örökbecsű mondatot. Jó szórakozást. TV + Sztárok--FARM: Ada szerint nem szerelmes Brigibe Gergő http://www.life.hu/sztarok/20160529-ada-szerint-nem-szerelmes-farm-brigibe-gergo.html Ada, Farm Gergő mentora is elmondta véleményét a fiú és Brigi kapcsolatáról. Persze ez még az ominózus Cintia-szex előtt történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.