Marsi Anikó nagyot bakizott a híradóban

TV2 műsorvezető baki híradós Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő műsorokban nem tanácsos hibázni, ám a híradósnak egy mondatban kétszer is megbotlott a nyelve.

Marsi Anikó a szerdai Tények adásában bakiparádét rendezett. Ám a TV2 híradósa a nyelvbotlást profin megoldotta, és pókerarccal folytatta a hírek sorolását. Anikó bakiját 00:55 percnél tudod megnézni.

Vissza a csúcsra! Így változott át az évek alatt Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160603-britney-spears-enekesno-visszatert-igy-valtozott-at-az-evek-alatt.htmlTinisztárként sikert sikerre halmozott, majd jött egy idegösszeomlás, ami után többen úgy vélték, hogy a popénekesnő karrierje és élete örökre befuccsolt. Britneynek azonban sikerült újra visszakapaszkodnia. TV + Sztárok--Egy szilikoncsoda és egy szexéhes pasi érkezik a pucér társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160603-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresobe-egy-szoke-szilikonmellu-no-es-egy-pasi-erkezik.htmlMár csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Ezúttal egy lány és egy fiú lép a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Palvin Barbara: "Nem lehet összehasonlítani Márkot és Leonardo DiCapriót"http://www.life.hu/sztarok/20160603-palvin-barbara-modell-lakatos-mark-stylist-ettermenek-nyitounnepsegere-latogatott-haza.htmlPalvin Barbi nemrégiben még Hamiltonnal bulizott, most azonban sokkal fontosabb dolga akadt.. itthon... TV + SztárokDrasztikus fogyókúrába kezdett Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20160603-drasztikus-fogyokuraba-kezdett-bebe.htmlAz énekes 13 kilót szeretne leadni. Jól halad célja elérésében, hiszen három nap alatt három kilót fogyott egy új módszerrel. TV + SztárokDobrády Ákos és Iszak Eszti külföldön tervezik közös jövőjüket?http://www.life.hu/sztarok/20160602-dobrady-akos-enekes-es-iszak-eszti-musorvezeto-kulfoldon-tervezik-kozos-jovojuket.htmlAz énekes több hónapig élt Olaszországban, Róma szerinte nagyon élhető város, de Costa Ricán is szívesen letelepedne. TV + Sztárok--Megpróbálta elrejteni, de nem sikerült: így néz ki most a plasztikrém Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20160602-meg-ryan-szineszno-megprobalta-eltakarni-plasztikai-mutettol-eltorzult-arcat.htmlAz immár 54 éves színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.