"Jack Black elhunyt": halálhírét keltették a népszerű komikusnak

halál Twitter színész Jack Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és egyik jó barátja, Kyle Gass Twitterén tűnt fel egy bejegyzés, miszerint a színész 46 éves korában meghalt. A rajongók persze azonnal kiakadtak, de mint később kiderült, egy rossz tréfáról volt csak szó. 

A hírek szerint a Ruthless nevű hacker garázdálkodott a Tenecious D Twitter-fiókjában. Nem ez volt az első eset, hogy Jack Black halálhíre terjedt az interneten: múlt héten többen a R.I.P Jack Black Facebook-oldal egyik bejegyzése miatt kezdték el gyászolni a színészt. A sztár most egy hivatalos közleményt adott ki melyben leírja, hogy köszöni szépen, még életben van - írja a Mirror.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Pachmann Péter: "19 évet kellett várnom, hogy az emberek meg merjenek szólítani, köszönjenek az utcán"http://www.life.hu/sztarok/20160604-pachmann-peter-a-nagy-duett-hozta-meg-szamara-az-igazi-nepszeruseget.htmlA Nagy Duett egyik legkiemelkedőbb párosa Péter Szabó Szilvi és a TV2 híradósa Pachmann Péter. A tévés azt állítja, a zenés műsor hozta meg számára a valódi népszerűséget, de beszélt magánéletről, munkáról is. TV + Sztárok--Josephine Gillan, a Trónok harca örömlánya: "A sorozat mentett meg a prostitúciótól"http://www.life.hu/sztarok/20160606-josephine-gillan-a-tronok-harca-oromlanyat-a-sorozat-mentette-meg-a-prostituciotol.htmlNevelőszülők, drogok, alkoholizmus és gyermekkori zaklatás - a népszerű sorozat színésznője őszintén mesélt arról, milyen sokat köszönhet és mennyire megváltoztatta életé a Trónok harca. TV + Sztárok--Vissza a csúcsra! Így változott át az évek alatt Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160603-britney-spears-enekesno-visszatert-igy-valtozott-at-az-evek-alatt.htmlTinisztárként sikert sikerre halmozott, majd jött egy idegösszeomlás, ami után többen úgy vélték, hogy a popénekesnő karrierje és élete örökre befuccsolt. Britney-nek azonban sikerült újra visszakapaszkodnia. TV + Sztárok--Titokban temette el feleségét Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160605-titokban-temette-el-feleseget-cserhalmi-gyorgy.htmlSzinte teljesen titokban tartották, hogy Cserhalmi György elvesztette feleségét.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNemet mondott a TV2-nek Szulák Andrea - Ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20160604-nemet-mondott-a-tv2-nek-szulak-andrea-nem-vezeti-az-activityt.html Extrém Activity néven indull újra az Activity Show. A hat évadot megélt játékot egykor Szulák Andrea és Csiszár Jenő vezette, ám hogy most kik lesznek a játékmesterek, még nem tudni. TV + Sztárok--Szörnyű titok derült ki Kiss Daniella szépségkirálynő múltjáról: párja öngyilkosságáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160603-kiss-daniella-szepsegkiralyno-elso-szerelme-ongyilkos-lett.htmlA tavalyi Miss World Hungary nyertese először beszélt őszintén első szerelméről, akit nagyon fiatalon veszített el: a fiú öngyilkos lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.