Bódi Sylvi szelfi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájó szívvel hagyja ott Siargao szigetét a modell, akinek minden képzeletét felülmúlta az a rengeteg felejthetetlen élmény, amit ott szerzett.

Ugyan a hullámok nem kényeztették el Bódi Sylvit, mégsem akarta elhagyni a mesés szigetet. A modell smink nélküli szelfivel búcsúzott a csodás helytől, és elmondása szerint azért mosolyog, mert tudja, hogy még vissza fog térni.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Ganxsta Zolee tömegverekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160606-ganxsta-zolee-foga-meccs-utani-tomegverekedesben-tort-ki.htmlNem nagy meglepetés, hogy a vérmes rappertől nem állt távol a verekedés. Egy ilyen eset alkalmával sikerült a fogát is otthagynia. TV + Sztárok--Josephine Gillan, a Trónok harca örömlánya: "A sorozat mentett meg a prostitúciótól"http://www.life.hu/sztarok/20160606-josephine-gillan-a-tronok-harca-oromlanyat-a-sorozat-mentette-meg-a-prostituciotol.htmlNevelőszülők, drogok, alkoholizmus és gyermekkori zaklatás - a népszerű sorozat színésznője őszintén mesélt arról, milyen sokat köszönhet és mennyire megváltoztatta életé a Trónok harca. TV + Sztárok--Az időjárás teszi tönkre Klapkát! Százmilliókat bukhat a fagy miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160606-klapka-gyorgy-szazmillios-beveteltol-eshet-el-a-fagy-miatt-az-idojaras-tonkretette-a-diot.htmlSokáig hoztak pénzt a konyhára Klapka Györgynek a dióültetvényei, de mára csak a baj van velük. A fagy mindent elpusztított, az alkalmazottakat viszont fizetni kell. TV + Sztárok--Drámai vallomás! Durva titkot árult el magáról Paul McCartneyhttp://www.life.hu/sztarok/20160606-paul-mccartney-dramai-vallomasa-fiatal-koraban-rasszista-volt.htmlEgy régi titokról rántotta le a leplet az egykori Beatles-tag. Paul McCartney elárulta: fiatal korában rasszista volt, de ez csak később tudatosult benne. TV + Sztárok--"Sok gyerek bántott eddig, de ez megváltozott, már nem fognak, mindenki megszeretett"http://www.life.hu/sztarok/20160606-szabo-bence-a-kismenok-nyertese-sok-gyerek-bantott-eddig-de-ez-megvaltozott-mar-nem-fognak.htmlSzombaton a 11 éves Szabó Bence lett a legmenőbb kisember. Az aranytorkú kisfiú könnyekben tört ki, amikor kiderült, hogy ő nyerte meg a Kismenők című tehetségkutatót a TV2-n, ám mint kiderült, ebben nem csak öröm, rengeteg szomorúság is van. TV + SztárokOrigoÓriási siker! Megvan A Nagy Duett győztes párosahttp://www.life.hu/sztarok/20160605-megvan-a-nagy-duett-gyoztes-parosa.htmlA nézők és a zsűri lelkesen osztogatták vasárnaponként a pontokat és a szavazatokat A Nagy Duett versenyzőire. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.