Vásárosnamény TV2 megtiszteltetés múzeum Bangó Margit Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülővárosa, Vásárosnamény döntött úgy, hogy az énekesnő megérdemli, hogy múzeumot nyissanak róla. Azt egyelőre még nem tudni, mikor fogja megnyitni kapuit.

A művésznő is meglepődött, amikor Vásárosnamény vezetői felhíták, és elárulták neki ötletüket. Bangó Margit megtiszteltetésnek érzi, hogy múzeumot szeretnének nyitni róla. Még csak az előkészítés fázisában van az emlékhely, de biztosan sokakat fog érdekelni a polgármester szerint.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Abban a házban kap helyet a múzeum, ahol korábban Bangó Margit testvére is élt. Itt nyílik meg az emlékhely, ugyan még nem tudni pontosan, hogy mikor, de tele lesz a művésznő személyes tárgyaival.

Mivel a művésznő a város díszpolgára is, szeretnénk egy emlékhellyel kedveskedni a számára.

Forrás: MTI/Soós Lajos

Bangó Margit pedig már el is kezdte kiválogatni, hogy milyen tárgyakat, emlékeket szán a múzeumnak.

Úgy gondolom, a múzeumba olyan dolgokat kell vinni, ami tizenhét éves koromtól kezdve napjainkig az életem része volt, a legkedvesebb holmijaimat, hogy azok megmaradjanak Vásárosnaménynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.