"Vasárnap még együtt nevettünk, hétfőn már nem kelt fel" - Megszólalt Aigner Szilárd lánya

Forrás: Youtube -
halál meteorológia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben teljesen egészségesnek nyilvánították az orvosok, éppen ezért döbbentett meg mindenkit Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust egy nappal a születésnapja után munka közben érte a halál.

"Próbálom feldolgozni, mi is történt. Vasárnap még együtt nevettünk, hétfőn pedig már soha többet nem kelt fel" -csuklott el kisebbik lánya, Lucia hangja.

Forrás: Youtube

"Alig pár hónapja agyi érműtétje volt, csodálatosan felépült belőle, és az előzetes vizsgálatok alapján is teljesen egészséges volt. Még fanyarul meg is jegyezte, hogy sokkal hosszabbra kell előre terveznie, mint gondolta, mert tovább él, mint hitte" - sóhajtott Lucia, aki őszinte és szakmailag elhivatott embernek ismerte édesapját - írja a Blikk.

Kiderült: ezért tűnt el a képernyőről Bernáth József sztárséfhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-bernath-jozsef-sztarsef-ezert-tunt-el-a-teve-kepernyojerol.htmlA Konyhafőnök című főzős műsor ítészét egy budapesti étterem megnyitóján állította kamerája elé a Life.hu riportere. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNem is hinnéd, ki vitte el egy körre ÉNB Joe-thttp://www.life.hu/sztarok/20160607-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-joejat-a-sztar-gokart-musorvezetoje-vilagi-peter-autoztatta.htmlVilági Péter, a Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta meg a Hungaroringen ÉNB Joe-t, aki a száguldás nagy szerelmese. TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most Alice Cooperhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-alice-cooper-a-kiss-zenekar-egykori-frontembere-nagyon-lepukkant.htmlMár csak árnyéka egykori önmagának a világhírű rockénekes, akit Bukarest utcáin kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--Kiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigoÁlomszép helyről csekkolt be Rubint Réka és Schobert Norbert - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160607-schobert-norbert-es-rubint-reka-meseszep-nyaralasa-gyonyoru-fotok-a-sztartol.htmlA fitneszguru és felesége, Rubint Réka között tizennégy évnyi együttlét után is lángol a szerelem. Most egy álomszép helyre utaztak, hogy végre kettesben lehessenek. TV + SztárokOrigoValami nagyon furcsa dolog történt Tina Turnerrelhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-tina-turner-enekesnore-ra-sem-lehet-ismerni.htmlA haja? Az arca? Vagy csak a napszemüveg? Szinte rá sem lehet ismerni a többszörös Grammy-díjas énekesnőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.