ByeAlex az X-Faktor sajtótájékoztatón különös kéréssel állt elő

X-Faktor öltöző sushi banán ByeAlex kérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy igazi sztár! A különc énekes elárulta, mit kér majd a show alatt az öltözőjébe.

Sushi és banán - ezekkel kényezteti majd magát, ByeAlex a megterhelő időszak alatt. Vajon, miért éppen ez a furcsa kombináció jutott eszébe az énekesnek?

A zsűritagok Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Sushi azért, mert nagyon szeretem és mindig azt eszem, ha van rá lehetőségem, emellett a sportdiétához remek, mert gyorsan felszívódik és tiszta egészséges étel. A banán pedig tűzoltásnak tökéletes, amikor nagyon éhes vagyok, felviszi a vércukorszintet" – kezdte Alex, akit arról faggattam, könnyen igent mondott-e, az RTL Klub felkérésére.

ByeAlex és Gáspár Laci Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Nem vállaltam el könnyen a mentori szerepet. Sok félelem volt bennem, amit le kellett gyűrnöm, rengeteget beszélgettem az RTL-es szerkesztőkkel. Nem tudtam, belefér-e nekem, ez a fajta nyilvánosság, aztán amikor megtudtam, hogy Peti is vállalta, akkor úgy éreztem, hogy mi ketten másfajta stílust hozhatunk ebben a műsorba. Nem vagyok hülyegyerek, végig tudom csinálni úgy, hogy felelősséget tudjak vállalni, a saját és a csapatom szerepléséért. Az a célom, hogy az én mentoráltjaim közül nyerje meg valaki az X-Faktort" – magyarázta Alex, aki a pörgős időszak előtt Csehországba utazik barátnőjével pihenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.