Ed Sheeran plagizálás miatt áll a bíróság elé: ha elveszíti a pert, a gatyája is rámehet

Forrás: Atlantic Records / Christie Goodwin -
tárgyalás per Ed Sheeran énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ed Sheeran nagy bajban van, ugyanis plágium vádjával akarják a bíróság elé rángatni, és ha veszít 20 millió dollárjába kerülhet.

Az énekes óriásit robbantott, amikor 2014-ben megjelent a Photograph, amely az 'X' ötödik kislemezes dala. Nemrég azonban pont ezért tört ki a balhé, mert két szerző, Martin Harrington és Thomas Leonard azt állítja, hogy Ed egy az egyben ellopta a 2009-ben írt Amazing című számukat. Ha ez bebizonyosodik, akkor

Sheeran 20 millió dollárt is fizethet.

Forrás: Atlantic Records / Christie Goodwin

Ráadásul a dolog pikantériáját az adja, hogy a felperesek védője nem más, mint Richard Busch, aki az elhíresült Blurred Lines-ügyben szintén plagizálás miatt vonult bíróságra, Pharrell Williams és Robin Thicke ellen.

A per egyébként azért indult, mert Marvin Gaye örökösei azt állították, hogy a világsztár Blurred Lines című számát

egyértelműen Marvin Gaye-től nyúlta le.

Bár az esküdtszék nem állapította meg a szándékos szerzői jogsértést, azt sem mondta ki, hogy ártatlanok lennének a szerzők. Robin Thicke és Pharrell Williams összesen 7,4 millió dollárt, azaz 2,1 milliárd forintot kellett kifizetni az örökösöknek.

Pamela Anderson fiai minél idősebbek, annál szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamelon-anderson-fia-minel-oregebb-annal-szexibb.htmlPamela Anderson sosem szégyenlősködött, ezért lepődtünk meg rajta, hogy a napokban egy meglehetősen szolid ruhában jelent meg, ráadásul a dögös idősebb fia is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Kiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigoEzt nézd! Új frizurát vágatott magának Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-egy-vagany-frizurat-vagatott-maganak-marsi-aniko.htmlNem hiszünk a szemünknek! A Tények műsorvezetője megszabadult régi frizurájától és egy röbidebbre váltott. Szerintetek jól áll neki? TV + SztárokOrigoBruce Willis imádja, ha a tekintetét beszippantja a popók örvényehttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bruce-willis-imad-a-nok-popojaban-gyonyorkodni.htmlA kis hamis! Bruce Willis 61 évesen sem vesz vissza a tempóból, ráadásul felesége szeme láttára nézegeti fiatal lányok hátsóját. TV + Sztárok--Naomi Campbell nevetségessé tette magát az Empire State Building tetején http://www.life.hu/sztarok/20160525-naomi-campbell-total-hulyet-csinalt-magabol.htmlKedden tartották Amerikában a jeles piros orr napot, így Naomi Campbell is feldobta az esemény szimbólumát, a bohócorrot így és pózolt egy kicsit az Empire State Building tetején. TV + SztárokOrigoKanye West egykori testőre bosszút állt! Megdöbbentő dolgokat árult el a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160525-kanye-west-egykori-testore-bosszubol-megdobbento-dolgokat-arult-el-a-sztarrol.htmlLehet, hogy a sértődöttség vezérli, lehet, hogy nem, de Kanye West volt testőre, Steve Stanulist meglepő dolgokat árult el a rapperről: betegesen féltékeny, még a lift hívógombját sem hajlandó megnyomni, kiakad, ha a kocsi anyósülésén kell utaznia, és nem ismeri azt a szót, hogy bocsánat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.